det jag handla!

4

Gina trico linnen svart och vit
jag fick ta ett valfritt par jeans och en tröja T-shirt mm för 399 kr
och massa GODIS :) haha det måste ju man alltid ha! :)


men jag hör av mig senare i kväll när jag har kommit till pappa!
puss, puss <3


gävle!

1
hej nu har jag kommit hem  från gävle och det var jätte kul och nu har jag gjort hål i naveln och det gjorde faktiskt inte sp ont men det kändes...

men jag kan inte skriva nå mer nu för att jag ska gå till simone, för jag ska sova där! :) å just det jag läggar upp bilder i morgon på vad jag har köpt!

puss puss <3hemma :)

2
nu är jag hemma igen :) och resan har varit jätte kul! tack allihopa...
jag kommer lägga in bilderna efter resan när jag har fått min mac tbx för allt går mycker förtare med den! så nui får vänta tills nästa vecka någongång så håll koll efter bilder :)

men igår så gjorde malin jag gillade den jätte mkt! vad tyckte ni? :) 
men hon ringde mig igår oxå och sa att vi ska åka till gävle den här lördagen! och ni kan ju gissa vad jag ska göra då, ta hål i navel. åå jag kan knappt vänta! men det är ganska läskigt oxå för jag vet inte om det kommer göra jäte ont hela tiden eller bara när han/hon kör in nålen!? eller gör det inet alls ont? om det är någon som har gjort det vill jag gärna veta vad/hur ni tyckte hur det känndes! 

men nu måste jag äta något för jag har inte ätit sen halv 12 i dag så ni kan ju gissa hur min mage låter just nu, haha !


puss, puss hej! <3packar...

6
just nu så packar jag fast jag kan ju ta ett litet (långt!) break för att blogga! :) haha men det kommer inte bli något långt inlägg tror jag!
men i dag så skulle jag köpa en "fjällväska" så jag skulle få plats med allt, men som tur va så fick jag låna en väska av maja och matilda! tack så mkt! så nu fick ja kvar 800 kr (a)

och när vi kommer hem på torsdag så ska jag åka till mamma tror jag för att jag ska sova här hos mamma! men på fredagtror jag att det är skattjakten på kåken (ungdomsgården)!? så jag vill åka dit! men är det någon som vet om det är skattjakten då? och är det någon som vill gå med mig dit?

men nu kanske ni undrar vad skattjakten är för nå och ni kanske täncker Skattjaketen?är inte det för småbarn?  men de ä det inte för skattjakten på kåken är så att man får en lista med saker som man ska "leta" och med leta menar jag att man ska knaka på hos folk och fråga efter dom sakerna och så ska man ha alla saker på listan och sen när man har dom så ska man gå till kåken och visa upp sakerna för att se om man har alla grejor! sen så måste man lämna tillbaka alla grejor till alla man ha lånat dom av! :) det är faktiskt kul!

men nu ska jag passa min lillasyster och fortsätta att packa så vi ses när jag kommer hem och då ska ni få se bilder sen fjällresan! Puss, puss <3

lite allt möjligt!

3

nu kommer det lite allt möjligt! för jag har inte hunnit blogga sen vi började skolan så det är väll bara att starta där då! '

Första skoldagen:
vi började skolan kl 10 oc vi sluta 1 så det var ju värdens längsta skoldag :P  och efter vi hade slutat så gick jag till malin eller rätatresakt malin kom och hämta mig :P
och sen gick vi hem till malins lägenhet och där somnade jag såklar för jag var så himla trött efter skolan!
och sen efter jag hade sovit i en timme eller nå så väkte malin mig och sa att vi skulle åka till mormor! och när vi kom dit så hade mormor mat åt oss, efter vi hade ätit så baka malin en kladdkaka. mmm :) men sen så gick jag till pappa och så åkte vi hem!

och just det jag köpte ett par kängor oxå! ni får veta snart vad jag skulle ha kängorna till :P

Ljusnansleden: (Fredag)
och så har vi gått ljusnansleden det är på kapt 1 mil var den som vi gick! mend et var inte så jobbigt ändå att gå det för om man har massa folk som man kan prata med så går det ju bra! :) och det hadde ju jag!
och sen på kvällen blev det kåken :) en ungdomsgård som man åker till och ha kul å spelar kor och lite till! :)
Jag, simone och tida gick på preem och hyrde film, dä va fredag den 13:onde och fired up! dom var bra båda två men fredag den 13:onde var läskig men alla dog i filmen och då blev den inte så bra!
och alla somnade tidigt men jag var den som var vaken längst :)

Lördag:
bara för att jag, simone och tilda inte såg hela filmen för vi somna så då kolla vi på den igen!
och sen kom pappa hem och då åkte simone och tilda hem! :(
och sen så åkte vi till abbortjären, där åt vi kräftor mumma ni kan alldrig gissa hur många talikar jag slängde som var full i  kräft skal :P haha jag tömde 8 talrikar!  men det var inte så många på faten som jag tömde men ändå :P
Tycker ni om kräftor?
 och senare på kvällen så satt emil, alex, jag och alla småbarn inne i våran husvagn! och alla vuxna var ute i vårat fötällt!
som vanligt så hålla ja på att somna :P


Söndag (idag):
idag packade vi ihop husvagnarna och åkte hem :( så nu sitter man hemma och har tråkigt men jag ska väll sanrt åka till mamma! och så ska jagväll försöka ragga någon som vill rida med mig idag :P för ja villa gå och bada med hästarna :)
å juste det nu ska ni få veta varför jag har köpt kängor!
på tisdag den här veckan åker hela min klass till helags! (fjällen) där ska vi vandra vi är borta i 3 dagar och sen när vi kommer hem så ska jag åka med pappa till fjällen igen! (där vi har husvagnen på vintrarna) och så är vi borta hela helgen! men efter som vi ska fjällvandra med skolan på tisdag till torsdag sp får alla 8:or ledigt på fredag :)
men nu ska ja fixa lite på bloggen så vi hörs! puss, puss!

Xoxo MIKA
(jag måste knäppa lite nya bilder som jag kan lägga ut för alla jag har är ju gammla nu!)shoppat :)

3
i går var jag och shoppa med simone,tilda, maja, matilda, linn :) det var jätte kul, tack för det tjejor :)
ni ska få se vad jag shoppade!


Jag köpte =
 behå:ar från hm
En lång stickad troja från hm
mineral puder från åhles
body lotion från hm

En randig troja från jc
lös naglar och lim från åhlens

ja jag köpte inte så mkt men jag ska åka till gävle nästa månad och då ska ja shoppa mer men det bästa är att jag ska ta hål i naveln då :) jag längtar!
men det finns ju mindre bra nyheter oxå! och dom sker i morgon, imorgon börjar jag skolan igen -.- vart har det här sommarlovet tagit vägen? det känns som om vi har bara 1 vecka ledigt även fast det har hänt ganska mkt under det här sommerlovet! både bra och dåliga :)
men det ska bli ganska kul ändå för att träffa alla igen men jag vill bara att det här terminen ska gå lika bra som förra! det jag oroar mig mäst för är dom jäv*a betygen! jag vill inte ha betyg!


och förresten vad tycker ni om min nya header? simone hjälpte mig att göra den, tack :)
men nu ska jag gå och durscha och plocka fram kläder tills i morgon!
och i morgon efter skolan ska ja gå till malin, vi får väll se vad vi ska hitta på :)
jag skriver mer i morgon så för ni veta vad  ja fick göra på min första skoldag!

Xoxo MIKA


GOODIBAG

1

Nu pågår en tävling hos Julia Berg där du kan vinna en goodiebag fylld med en massa roliga saker! Reglerna är enkla, var med och tävla du med, tryck HÄRSponsorer för tävlingen är: Pärlsmycken, Bambubutiken, Happystore, Glamouren, Wishdesign, Blingit, Beautifulme, Karin Herzog, Girlstuff, Design Atenga, Frozza, Pay less 4 qualityPuss, Bemi Smycken, Smyckespecialisten.


Ska jag eller ska jag inte?

1
nu är det så här att jag har svårt att bestämma mig ! och det är om jag ska ta hål i naveln!? jag vill men jag vill inte göra det om det gör skit ont!jag tycker det är jätte fint!   vad tycker ni?
men jag ska ju till hudik nästa vecka så vi får väll se om jag kommer hem med ett hål i naveln! :)

Xoxo MIKA


150809 :)

1

hej, i natt har simone sovit hos mig :) kul kul!
först så hämta vi simone och så åkte vi och köpte godis och hyrde film (vi hyrde 3 filmer)  men innan vi åkte från fäla så köpte vi pizza så när vi kom hem så satte vi oss och åt det! sen åkte pappa och sari till mittiamessan! så då blev vi hemma sj så då tog vi fyrhjulingen till danne och hälsa på :) vi var där till 23.00 tror ja, kan ha varit längre!
men sen när vi skulle åka så hade jag tappat nyckel så vi inte kom hem! men typ efter att vi har letat i en halvtimme så säger danne - ne, ni har inte tappat nyckel!
och så tog han upp nyckel i fickan xD
så det var ju bra! vi kom ju hem :P så tp när vi kom hem så pumpa vi upp madrassen och så la vi oss nere :) och så kunde "filmkvällen" börja!
vi hyrde
Marley & jag
Hund pensionatet
Collageom jag ska ge betyg på alla upp till 5 få får alla filmer en 5:a!
men ja grina till 2 filmer, det va Marley & jag, och Hund pensionatet.
för i Marley & jag dog deras hund som dom hade haft med sig igenom hela filmen! och sen måsta dom ta bort den för en blev sjuk, och då kom tårarna xD
och så var det Hund Pensionatet då var dte två undar en var 16 och en va 12 tror jag och dom hade mist sina föräldrar så dom bodde hos foster familj och dom stälde alltid tide det för dom och så en dag så ställde dom till det rejält och så splittra polisen på dom så dom fick bo på varit fosterhem och när dom skulle åka ifrån varandra så grina dom på filmen och då börja jag oxå grina!

men jag var inte den ända som grina, jag hade en fia brevit mig som oxå grina, och det va simone!
 men vi skratta samtidigt som vi grina för vi tyckte det va kul att  båda grina åt samma sak :P
men nu ska jag gå och kolla på hund pensionatet en gång till så seea :*


Xoxo MIKA
 Presenterna!

0
ja nu lägger jag ur lite grejor jag har fått :)jag fick en gammal färgpatron av mattias jonsson barar för att det stog 14 på den :) tack så mkt! :) <3Love box _ ni kan ju gissa ved det är  :Pett örhänge

 
ljusycktor
och allt det här fick jag av min moster :) tack så mkt! :)

och så fick ja ett halsband och en ring men det har jag inte knäppt kort på :( men det kanske kommer någon dag så får ni se :)


och pengar + 500 som jag fick av mamma oxå men har jag redan handlat upp! nee jag skojja bara mamma la in dom på mit kort :P  tack tack :) <3


och den här tröjan fick jag av saris mamma och pappa å hennes syrra med hennes familj :) tack :) <3

och så ska ja få ressenter av pappa idag :)

puss,puss :) <3


Xoxo MIKA


väntar, vänta å väntar

3
hej igen :)
just nu sitter jag och väntar på att alla ska komma för alla skulle inte komma förrens efter 5 för då slutar alla jobben och så!
men det är ju inte så lång tid kvar :) i can't wait!

men medans jag äntar så kollar jag på tv och lyssnar på spotify :) haha vilken bra blandning va?
men jag vet inte varför jag skriver det här inlägget men jag har lite att gora så varför inte skriva ett inlägg till :P 

men hitils så har jag fått en ring och ett halsband å 500 av mamma och så har jag fått en "resa" till globen av en utav mina kompisar :) tack så mkt men nu hinner jag inte skriva nå mer för nu börjar det komma massa folk :)

jag lägger ut bilder sen på vad jag har frått förnå :)
men på lördag så kommer jag fira hos pappa så då får jag mer presenter :) kul kul men puss puss :) <3

Xoxo MIKAgårdagens outfit :)

2

hej hej :) <3
idag fyller jag år :) <3


T-shirt - Från tilda  :) <3
Leggins - jag tror från lindex


idag fick jag en komentar av simone :P hon hade typ skrivit 100 gratis och sen skrev hon - ok, jag måste nog sluta nu innan dom tror att jag har dap XD
det trodde man redan simone :P
men sen skrev hon typ 5 till grattis! :)
men tack ändå :)

men jag fick en komentar av 3 tjejor men bara för att vara snäll så kommer jag göra som dom sa, dom villa att jag skulle länka till dom och jag gör det nu då! :)  Vsg! :)
Http://Biiiatches.blogg.se

men nu hinner jag inte skriva nå mer för nu ska jag gå och baka tårta :)

Xoxo MIKA


110809

0
hej på er! igen :)

idag har jag varit til min gudmor, Mia Berg :) kul var det, och  varända år får jag en pressent av henne för att jag fyller år :)
så i dag fick jag en jätte fin väska :) 

|
|
V  och så var jag och mamma på affären idag och så köpte jag en FRIDA tidning ;)
så nu sitter jag och läser den medans jag bloggar!


så typ dagens inköp är en väska (fast jag har fått den :P)  & en FRIDA tidning


Xoxo MIKA                                                        


2 dagar kvar!

0
Godmorgon :)

i morse väkte mamma mig och sa, nemo är här ute! gå ut och ta ha du!
nemo är våran katt, han har varit borta i flera MÅNADER nu :( men i dag kom han hem :)

och nu är det bara 2 dagar kvar tills jah fyller år :)
men ju närmre vi kommer min födelsedag, ju närmre kommer vi till skolan börjar :( jag vill värkligen inte börja skolan nu!
vart har det här sommarlovet tagit vägen!? 

men gud vad trött jag är! jag tror att jag somnar medans jag skriver :P
och jag sittre och kolla på nå zumba :S jag vet inte vad de är för något :P

 
men jag vill säga garttis till tove som fyller 6 i morgon,
så grattis påre :) <3

och så fyller min hund år i morgon :) hon fyller 4 år  (:

men vi hörs puss, puss
Xoxo MIKA


Kvällen;

2
åå solen har tagit på mig så nu är dte bara att ladda för morgondagen då blir det oxå att man ska ligga och sola! :)

ikväll har det varit riktigt mysigt först så taco :)
och sen gick vi ut och satte oss och där åt vi jordgubbar ocg mjölk :) mumma!
och bara för att det har varit så varmt nu idag så åkte vi och tog ett kvällsdopp ^^) myspys
och det kom lite folk mer dit oxå som skulle ta ett kvällsdopp :) bland annat Tilda,Towe,Rebeca och Filippa tror ja att dom heter :) <3
men vi var inte så länge där när dom kom för vi hade typ varit där i en timme innan dom kom :) men ett litet tag var vi där :)

och nu så har vi lärt Tove att cykla sj och det går ju lätt som en plätt nu de! (:

underbar kväll! :)

och i möra ska jag nog dit och grilla och mysa med en massa folk :) å självklart sak man ju bada å :) <3

nu är det bara 6 dagar kvar tills jag fylle år, i can't wait :)

puss å god natt på er :) <33Xoxo MIKA

Värmen är tbx! :)

0
åå så skönt! solen har kommit fram igen :) 
det är 27.2 grader här nu och klockan är bara 10.30 :) whoho undra hur varmt det kommar bli senare idag? :D men det är inte något att klaga på!

men just nu sitter jag hemma hos malin (: men när jag kommer hem så blir det antagligen att jag åker till breasen och lägger mig och solar eller så solar jag hemma på gården bara! men det lutar nog mest till att jag åker till breasen med fyrhjulingen så jag  kan bada oxå :)

och just nu har ja två "favorit" låtar:

1. welcome to the club - Manian
2.lose control- Waldo's peoplehar ni någon favorit låt just nu? :)


jag  kan inte sluta tänka på att värmen är tbx åå det är så sköööööönt! och att jag ska bara ligga i gräset och pressa! :)

och bara så att alla vet så fyller jag fjåårtiz på torsdag :)Xoxo MIKA

nu kommer bilderna från myskvällen med tjejorna! :) <3

0

 
jag å tilda <3
jag å tilda <3jag å simone <3

Tilda och Simone <3


Xoxo MIKA


sötaste ungen!

6
Xoxo MIKA


Åå myskväll men tjejorna! :)

1
åå äntligen ska jag få vara med simone och tilda :) det var ju evigheter sen jag såg dom sist!

men nu är det ju så här att jah har köpt en sak som vi ska äta i kväll :)
men jag kan inte säga vad det är för något än för simone och tilda vet inte vad det är än :P haha

snart kommer dom få reda på det!

och jah har hör att det är hallon sesong (stavning) :P och det innebär att TSM kan palla hallon, men tyst om det för vem vill att någona ska veta det :P haha skoja! men ni kommer få veta i morgon vad vi har ätit :)
och då kommer det komma bilder oxå!
men jah har inte lagt in bilderna sen vi var i rättvik men dom kommer sanart jag lägger in dom samtidigt som jag lägger in bilderna från "myskvällen" :)Jag ska göra allt jag kan för att du ska få det bra! jag lovar...


Xoxo MIKA <3