Sköönt!

0
just nu sitter jag ute i solen mä linn och lyssnar på musik! och de är het underbart varmt och skönt! vi ska egentligen ha engelska men jag och linn är som vi är vi ;)
i kväll ska jag gå ner till "knusnäsudden" och träffa kompisar!
men nu vill simone ha tbx sin dator för jag lånade dn för att jag "glömde" min hemma. 
Amazing night!

2
oj, oj, oj allt jag kan säga om gårdagen är att den var Awesome!!!!!
jag behöver i säga nå mer om kvällen/natten! 

i morse när jag vaknar var jag kanske inte på topp men jag vara vaken kl 9 och gick och la mig 4 på natten innan... Hmm... jaa 5 timmar kan man ju oxå sova. men jag klev upp och klädde på mig och sen gick jag till simone och efter att ha vare där en halvtimme eller nå så åkte jag och Kim för att hämta Malin i ljusdal, på hem vägen så stannade  vi på blomsteraffären för att Malin skulle köpa kort åt mormor ( hennes mamma) och jag skulle köpa blomma åt min mamma! 
så kl 2 idag så kom hela tjocka släkten hem till mormor och åt smörgåstårta + vanlig tårta - hehe
och efter 2 timmar eller nå så åkte alla hem och gissa vad Mika gjorde då (?!) jo hon gick och la sig och vakna kl 7 för då var de dags att åka hem med mormor för Malin skulle hem då! 

så nu funderar jag starkt på att lägga mig att kolla på en film och hoppas på att jag somnar typ... nyss nerå men att jag somnar ganska snart, så jag orkar upp i möra. Natti Natti!

0
nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film tills jag somnar! och så hörs vi i morgon kanske ;) ?

1
jag var nyss in på någon tjejs bdb och så såg ja denna bild


hur kan hon döpa den här katten till "fluffis" ?! vart är allt det fluffiga håret då ? haha ja vet inte varför jag skriver det här men de var så fult när hon hade valt namnet "fluffis" 
Fy fan!

0
fy fan jag sitter fan och grinar!! och jag håller på att spy! :O 
Assssssså FY FAN!!!
Pledge to go fur-free at PETA.org.


Tack sanna!

0
kolla på min blogg nu va snygg den blev! det är den underbara sanna som har ändrat hela bloggen! Tack underbara sanna! :D just nu sitter jag i sängen hemma och har nyss stadat klart mitt rum :thumbup: så just nu så sitter jag gör om en låt till simone från Ted Gärdestad - Eiffeltornet till Mika Johansen - Fylle visan! haha jag skriver det för att simone har varit mä om en sak tidigare ni kommer säkert få se den när jag har fått upp den på youtube ;) men nu ska jag fortsätta mä texten och så kanske  vi hörs senare!  Dagens outfit!

0
snart ska jag åka hem till min mormor för att få lite mat - hehe!
och sen så ska kanske jag och pappa åka till ljusdal för att kolla på en ny telefon! just nu har jag lite bråttom för dom kommer och hämtar mig snart...  men jag tänkte slänga in en outfit det är en dålig bild men ni kanske ser ändå! Tröjan: Only
Linne 1: Gina
Linne 2 : Gina
Chinos: lånad av my! 

och om ni ser det så har jag tofflor på mig med tiger mönster på - haha!! 
men nu läre jag skynda mig och göra mig klart! vi hörs senare!


Grattis Tilda! ♥

1
Grattis Tilda!! hoppas du får en bra dag! ♥otroligt härlig kväll igår!

5

 

igår blev det att jag följde mä simone hem och så när vi kom hem så cyklade vi direkt till finnsjön och även fast att vi inte sa att vi skulle bada så gjorde vi de ändå, men de var svin kallt,   man hade kommit ner i vattnet så blev det varmt.
och så hade vi startat en brasa oxå som vi sendan satte oss vid och värmde oss och grillade marshmallows va var nog där i 4 timmar nästan 5 och det var otroligt skönt. men sen så gick jag hem till mormor och där somnade jag i soffan... jag är så himla trött, men tur som är att skolan slutar snart det är 2 veckor kvar sen har vi sommar lov och jag är klar med allt i skolan så dom här sista veckorna kommer gå asfort!
Nu är det bara examenskläderna jag behöver hitta! jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig på examen. Har ni fixat examenskläder? och när slutar ni skolan? vi sluta 2 dagar innan alla andra skolor här, vi slutar den 9:e och dom andra 11:e.
men någon dag ska jag och Linn gå ner till Malin för att hon ska knäppa kort på oss! jag kommer lägga upp dom sen!
Nu har vi Spanska så jag måste gå nu men jag blogga mer sen efter lunchen!

 Amazing.

15bara för att jag...

0
... har bada för första gången i år! och jag ska säga att det var jätte kallt men jag gjorde de ändå! 
men iaf jag och simone cyklade till finnsjön idag och det var egentligen meningen att vi skulle bara grilla men jag kunde ju inte hålla mig från att bada så jag hoppa i, men nu är de bara älven vi ska ta för den är ännu kallare att bada i. men inte bangar jag för det jag ska i jah om jag säger att jag ska ner i vattnet! 

men nu ska jag kolla igenom lite bilder och sen ska jag sova!
Puss godnatt! ♥såå sööt!

1jag måste bara saga att ungen är skit sööt när han dansar!Gustaf Björk!

0
nu kommer ni få se bilder på värdens största luurv! ;) :D snart så...

0
åker vi till sthlm, jag lovar att slänga in ett inlägg när jag har kommit fram :D


måste göras nå åt de kanske?!

0
just nu ligger jag och pratar med linn på msn och samtidigt så försöker jag träna på engelskan och spanskan... och Jörgen så det här och att han visste att jag träna dagen innan så skulle han få spunk! men aja...
i morgon så åker jag med linn ner till sthlm och ska sova där tills på lördagen och då kommer alla komma som ska åka från fäla... så det blir stan och grönan och sen så åker vi hem och vi kommer komma hem på natten ungefär vid halv 2 eller nå! men jag kommer blogga innan jag åker i morgon och så kanske jag får låna linns dator och blogga där nere! :D


Kolla vad gulligt!

1
haha så här kan de gå om man har tråkigt! ;)Sanna Haglund!

0
Puss påre sanna!hur länge har jag sovit då?

0
har jag sovit bort hela sommaren och sommarlovet? nee det har jag inte utan det snöar i maj, fy vad arg jag blev i morse när jag vaknade, jag satte mig upp och trodde det var fint väder ute men när jag kollar ut genom fönstret så såg jag att det snöade, ni kan ju gissa hur arg jag blev!?
men nu ska jag göra nationella provet, jag hör av mig när jag är klar!


ojejoj

0
nu är mika trött även fats klockan bara är halv 11... så nu ska jag gå ner och borsta tänderna och tvätta av sminket sen blir det natti natti!


Myyyysigt!

0
just nu sitter och jag dricker varm choklad - mumms!
men nu i kväll har jag vare på fäla med My, Felicia, Filippa, Emma och Jonna trevligt värre! men i morgon kommer det inet vara lika trevligt för då ska vi ha nationellt prov vi ska sitta från 08.10 till 10.45 och skriva en novell eller något... jag ser inte fram i mot det iaf! men vi slutar iaf efter lunch så vi ska väl försöka hinna mä bussen som går halv 1. men de är nog inte nå problem!
idag visade Linn mig värdens bästa låt!!
ni måste lyssna på den!
och vet ni en sak till?! det är bara 5 dagar kvar nu!! jag längtar skit mycke!