Grattis!

0
Grattis Andre! :D 
Hoppas du får en toppen dag! 

Ny vecka, nya tag!

0
jaa nu är det en ny vecka och jag måste ta nya tag för att klara av veckan... ja hoppas den går fort så jag slipper skiten ;)
men de här blev ett snabbt inlägg för nu måste jag klä på mig och åka!

varje minut gör ont.

1
det är ingen som fattar vad jag går och bär på det är ingen som någonsin kommer förstå hur ont de gör, hur ont det är bara att se och höra.
jag kommer aldrig kunna vara så stark som jag vill vara i den här situationen för om jag skulle de så skulle jag bryta i hop, jag skulle krascha. Men jag ska hålla modet uppe så länge jag kan och se hur länge de går... men jag känner på mig att det kommer inte hålla nå länge. 
Solsidan!

0


Älskar diig!

0
Jag klarar inte av de längre...

0
... jag kan inte vara så stark som jag försöker, det går inte!


?

0
Varför vill man veta saker som egentligen gör ont när man får reda på dom? Anna Eriksson Swenne.

0
Oj oj oj vad den här bruden är saknad!


Skolan...

0
Just nu sitter jag på skolan och bara tar det lugnt.
I helgen har det varit en ganska rolig helg, men jag kan inte låta bli att vara rädd varje minut  men bortsett från de så har det varie en toppen helg även fast jag var hemma hela helgen.
Men nu är de måndag och det är nya tag som gäller, vi har bara Musik kvar nu sen slutar vi! Sen ska simone färga mitt hår efter skolan, haha jaa det här blev juh ett skapligt udda inlägg! men men...


Arg.

0
Skägg asså. Det står på schemat att vi ska sluta kl kvart över 1 och Det var en lärare som oxå sa att vi slutade så men nu kommer dom och säger först att vi ska sluta halv 2-2 och nu ska vi sluta kl halv 3. Fan va lack jag blir...


Det är illa.

0
Vi har haft spanska i 3 år snart och jag tror de är ingen som fattar någonting av de.
Läraren får till och med göra tummen upp och tummen ner för att vi ska fatta nå, å de är riktigt illa... 

Han har stått nyss i en timme och pratat på spanska och tror du att Mika Johansen fattade 1 ord eller? Joo tänka sig det gjorde hon, jag kunna importante och det är juh inte så svårt att lista ut -.-Dejta Kudden.

0
Jaa nu läre jag nog gå och dejta kudden en sväng, eller jaa i några timmar iaf men sen äre bara att kliva upp och bege sig till skolan... kändes jätte jobbigt det där, kliver upp halv 6 det är inte alls roligt! Men det är tur att det är fredag i morgon och att vi slutar kvart över 1 nu på alla fredagar!
Natti natti på er och så får jag hoppas på att jah kan sova i natt.Klumpen i magen...

0
...som aldrig försvinner och den blir bara större och större.


Det är värst på nätterna.

3
Det är på nätterna de är jobbigast, det där då jag tänker. alla tankar kommer upp i huvudet när jag sitter själv, både bra och dåliga tankar. Men nu ska jag ta och vända på allt till de bättre för nu kommer allt kommer bli bra, botten är nådd och nu kan de bara gå åt det bättre. 

Det är ingen som kommer kunna förstå hur jag känner mig och hur rädd jag är, det finns ingen som kommer fatta hur det är. Det är bara dom som de har hänt likadant för som kan fatta, förstå och känna samma rädsla. 
Det kommer ta tid innan jag kommer släppa de här men de kommer försvinna någon gång. Allt kommer bli bra.

0
Just nu sitter jag hemma hos mormor och klockan är ganska sent med tanke på att jag ska upp i möra för att jag ska åka till hudik, och vad jag ska dit och göra vill jag inte berätta här!
Men under den här dagen har det både vare lycka och tårar inblandad, men det är nog mer tårar som har runnit ifrån min kind än vad jag har skrattat. Iaf på 2 dagar nu.
Vad skulle jag ha gjort om inte du fanns här nu, om jag aldrig skulle få se dig flina igen? Mitt liv hade förändrat och det hade aldrig mer blivit sig likt.


Men nu har jag iaf vare ute på en tur med Adam, länge sen jag träffade han nu. så nu ska jag väl ta och gå och lägga mig, men sen hur det går med att sova de är en annan femma, För de är mycket som snurrar i mitt huvud just nu, Frågor, funderingar, ja uuah de är mycke som snurrar som sagt. Och det blev mer funderingar ikväll...

1
Vi kommer alltid stå vid din sida mamma ♥
Va stark nu så klarar vi det här, och vi ska klara det här tillsammans!♥♥♥♥


ben och jerry's

0
Just nu sitter jag med Bea och simone och vi väntar på att vi ska åka in på fäla och där ska vi typ käka pizza? och så ska vi köpa ben och jerry's ;) Mumma! Sen har jag inte en aning om vad vi ska hitta på för nå... men de värks väl!
Men jag kan juh berätta om våran natt, det började med att vi satt och bestämde oss om vi skulle åka till ljusdal eller inte men tillslut kom vi fram till att vi skulle åka, och då var kl kanske 1 och vi skulle upp 7, så då tycket vi att om vi gick och la oss så skulle vi aldrig orka upp kl 7 för det var inte så länge vi skulle få sova för vi skulle vara tröttare då. Men så här kl 4 på natten satt vi nere i köket och så kom vi på att vi inte skulle ha nå att gör i Ljusdal så då bestämde vi att vi inte skulle åka och så kom vi på att det var meningslöst att vi skulle vara vakna så vi gick upp och la oss och jag tror fan alla somna på en sekund nästan, eller de gjorde iaf jag ;)Nu är det bara 5 dagar kvar på ett underbart lov... känns inte så här jätte roligt om jag får säga de! Skulle gärna vara klar med den förbannade skolan och slippa skiten. Men det är vl bara att ta nya tag och göra så gått jag kan... så får vi se hur det går.


Simone Ekström

0
Sara kom nyss in och sa att man skulle knipa när man satt och kissa för att det kunde hjälpa när man blev äldre så man inte kissade på sig då och så gick simone iväg på toa och så kommer hon tebax och säger,


Asså den där kvinnan kan hon!


Tidsinställt

0
Just nu så har jag varit vaken i en timme och jag fattar inte vad jag skulle upp och göra vid halv 8 när det är lov, men vad gör man inte för Kinamat och Sushi då?! så jag skulle nog tro att jag sitter i bilen på väg till ljusdal nu på väg till Moster min och så ska jag vara där typ till 12 innan jag ska gå ner och käka och sen blire hem färd och sen en massa mys på kvällen! Får jag hoppas på!
Kommer nog slänga in flera inlägg i morgon, men ni får sova så gott ni som sover och så kan ni juh slänga en tanke på mig oxå som är vaken bara för mat....


Tila Tequila & Megan Fox

0
Gud asså, dom här skulle jag lätt kunna bli lebb för! det är juh sjukt hur jävla snygg dom är! 
Jag skulle då inte lida om jag såg ut så där!