Sundsvalls helgen

0
Den har varit helt underbar! 
Började fredagen men resan dit, checkade in uppgraderade även rummet till snäppet finare och bättre, var verkligen värt det!
Efter det så låg vi bara och kikade på tv och myste, gick sedan ner på stan för att köpa lite gotta till kvällen och stannade även på vägen tillbaks till hotellet och köpte en varsin pizza som vi tog med upp på rummet och käkade medans vi kikade på film.
Lördagen klev vi upp till den efterlängtade hotelfrukosten, älskar verkligen det! 
Gjorde oss ingen brådska att komma iväg någonsans men vid halv 11 tog vi bilen ut till Birsta för lite shopping! 
Dock så vart det inte så mycket shopping utan det gick väldigt snabbt, till lunch bjöds det på sushi - dö länge sen jag åt det så det smakade underbart!

Väl tillbaks på hotellet la vi oss i sängen och kilade lite på tv, till våran förvåning så vaknade vi upp 2 timmar senare för då hade bägge lyckats somna, väldigt skönt!
Gjorde oss i ordning för en utekväll med god mat och dryck.
Vi gick på en Italiens restaurang inte alls långt ifrån hotellet och det var supergott, jag drack ett glad rosé och patrik en öl.
Vi satt länge och väl och bara tog det lungt och pratade Om allt och skrattade - väldigt uppskattat! 
När vi åkte upp till Sundsvall så var vi helt ovetandes om att det var cityfesten och det var lite marknad och ett litet tivoli så där gick vi och kikade en sväng, provade lyckan på ett stort choklad hjul men vi hade inte turen på vår sida denna gång!

Gick även den kvällen och köpte lite gott för att käka på hemma på hotellet och där väntade även några kylda öl och en flaska rosé så vi drack och myste även då till en film!

Under denna helg har vi inte gjort något speciellt utan vi har bara varit med varandra och haft väldigt roligt och mysigt! 
Tackar hjärtat för en väldigt fin studentpresent och en mysig helg! ♡ 

Kommer nog bli ett kärt återseende på hotell skandic inom en snar framtid!