. Ledig dag .

1
Äntligen är jag tillbaks, tappade lusten att blogga under mina 14 dagarsjobb i sträck med 8-10 timmars pass varje dag  så var jag så trött när jag slutade så jag orkade helt enkelt inte... Sen efter det så var jag i Orsa i några dagar och då var mobilen inte det vikigaste att hålla på med! 
Vi hann även med en tripp till Leksand sommarland, hade
Med mig Lillasyster och hon tyckte det var väldigt roligt allt vi gjorde den veckan! 

Men nu så, så har jag jobbat i 3 dagar sen jag kom hem ifrån Orsa och idag är jag ledig, hur underbart som helst!

Igår kväll så tog jag ich Patrik med oss hunden ner till älven och tog ett kvällsdopp och sen bara var vi inne och kikade på tv, det är så att vi är hundvakt åt hans mamma och pappas lilla valp!
Så nu bor vi i ett hus några dagar och Gud så underbart det är, kan göra precis vad man vill utan att ha grannar upp och ner och åt alla håll! 

Idag blir deg lunch på Kina, sen ska jag äntligen få göra om mina naglar! 
Som jag längtat! 

Senare ikväll väntas den en springbrunns och ett dop i älven, hoppas även på en mysig middag! 


Här kommer det lite bilder sen Orsa! 








P


Dålig uppdatering

0
Nu har det väldigt varit en dålig uppdatering på bloggen men jag har faktiskt en ursäkt, jag orkar inte blogga när jag jobbar i snitt 10 timmar om dagen dom senaste veckorna men dom dagarna med massa jobb i sträck börjar lida mot sitt slut, äntligen! 
 
Stängningen idag var verkligen tuff, orken börjar tryta nu och jag var så trött och less på allt ikväll... Så när jag stängde köpte jag mig en mini vattenmelon och en flaska sommarbär rosé alkoholfri, underbar god! 





. jobb jobb & jobb .

1
Har haft en massa jobba nu denna vecka och mer kommer det bli
dom kommande veckorna kommer jag jobba 14 dagar och ha en ledig dag, och den lediga dagen har redan passerat den var i onsdag så ny är det bara att jobba på... igår var verkligen en tung dag på jobbet för då väntade ett 12 timmars pass och jag kan säga att jag var verkligen trött dom sista timmarna, men idag har det gått jätte bra, var väldigt roligt att åka på jobbet idag och hela dagen flöt på bra och det känndes som jag bara var där i någon timme och det är så det ska vara, då har jag haft kul och någonting att göra!

imorgon är det söndag och det är dagen D, i detta fall är det dagen H För att vi ska iväg och kolla på huset imorgon! 
Jobbar först mellan 7-14 sen ska vi kika på huset kl 16! 

Just nu sitter jag i soffan men öppen dör och hör hu fråglarna kvittrar medans jag tittar på tv och äter melon, vindruvor och dricker cola celsius för att varva ner lite innan sängen ropar!





.Tisdag.

0
Har just nu lunch, det är hur underbart som helst kännde verkligen att det var dags att jag måsta sätta mig ner och käka för jag var alldeles hängig och krafterna var slut, men nu så, så är krafterna laddade och jag måste börja komma igång för att jobba i ca 5 timmar till! 

Imorgon väntas en ledig dag vilken är väldigt skönt! 
Nu när det är så fruktansvärt varmt ute så är det oxå fruktansvärt varmt inne.. Det går absolut inte ha på sig något linne under rocken för då blir det alldeles för varmt! 
Fick även reda på idag att jag fick en helg till utöver schemat så jag jobbar även v.32 och det känns väldigt bra! 

Igår när jag och Tove tog en sväng runt stora byn innan jobbet kallade! 





. Morgonstund har guld i mun .

0
Sitter just nu och käkar frukost och dricker ur min fina mugg som var ett utav inköpen i Sundsvall.. 
Det är en take away mugg till kaffe, te eller något liknande men just nu är min fylld med iste, tyckte det var för varmt för att dricka varma drycker nu! 


Efter frukosten tänkte jag ta mig en tripp runt stora byn, tänkte även smygknäppa på det, förhoppningsvis, blivande huset och skicka det till svärmor så hon får se hur det ser ut på utsidan! 
Efter det tänkte jag ta mitt pick och pack ifrån pappa och röra mig 2 km bort till min mor och lillasyster, där jag tänker spendera en eller två nätter innan jag åker till Ljusdal igen! 

Hus titten på onsdag blev inställd.. Pga att Patriks mamma och pappa som skulle följa med och kika på huset hade bokat in att dom skulle bo på orebaden i några dagar och dom åker på onsdag och sen var det så att Anders har en bondgård och alla vet juh att detta är böndernas viktigaste tid på året! Då solen lyser och väderleken ger positiva bilder många dagar framöver så slår dom Hö dygnen runt! 
Så det får helt enkelt bli nästa vecka ist när dom är i stort sett klara med det! 
Vad gör några sömnlösa nätter till utav nervositet, allt jag kan göra är att hoppas på det bästa! 




Sundsvalls helgen

0
Den har varit helt underbar! 
Började fredagen men resan dit, checkade in uppgraderade även rummet till snäppet finare och bättre, var verkligen värt det!
Efter det så låg vi bara och kikade på tv och myste, gick sedan ner på stan för att köpa lite gotta till kvällen och stannade även på vägen tillbaks till hotellet och köpte en varsin pizza som vi tog med upp på rummet och käkade medans vi kikade på film.
Lördagen klev vi upp till den efterlängtade hotelfrukosten, älskar verkligen det! 
Gjorde oss ingen brådska att komma iväg någonsans men vid halv 11 tog vi bilen ut till Birsta för lite shopping! 
Dock så vart det inte så mycket shopping utan det gick väldigt snabbt, till lunch bjöds det på sushi - dö länge sen jag åt det så det smakade underbart!

Väl tillbaks på hotellet la vi oss i sängen och kilade lite på tv, till våran förvåning så vaknade vi upp 2 timmar senare för då hade bägge lyckats somna, väldigt skönt!
Gjorde oss i ordning för en utekväll med god mat och dryck.
Vi gick på en Italiens restaurang inte alls långt ifrån hotellet och det var supergott, jag drack ett glad rosé och patrik en öl.
Vi satt länge och väl och bara tog det lungt och pratade Om allt och skrattade - väldigt uppskattat! 
När vi åkte upp till Sundsvall så var vi helt ovetandes om att det var cityfesten och det var lite marknad och ett litet tivoli så där gick vi och kikade en sväng, provade lyckan på ett stort choklad hjul men vi hade inte turen på vår sida denna gång!

Gick även den kvällen och köpte lite gott för att käka på hemma på hotellet och där väntade även några kylda öl och en flaska rosé så vi drack och myste även då till en film!

Under denna helg har vi inte gjort något speciellt utan vi har bara varit med varandra och haft väldigt roligt och mysigt! 
Tackar hjärtat för en väldigt fin studentpresent och en mysig helg! ♡ 

Kommer nog bli ett kärt återseende på hotell skandic inom en snar framtid! 








Spel Torsdag

0
började dagen men ett samtal med chefen för han ville stämma av så alla tider stämmde i schemat när jag och lillemor bytte så jag fick vara ledig vecka 30 så nu är det spikat och klart.
gick ner och åt frukost och spelade även lite "ryktet går" med tove och stina! 

idag bär det av hem till ljusdal igen och packa för en helg i sundsvall!
Vinet ligger på kylning och även cidern patrik ska in på systembolaget idag och köpa det han vill ha! 
underbart att komma bort ett tag och byta miljö! 

igår när jag hämtade lillebror långt ute i skogen så upptäckte jag att mina blinker inte fungerade så fick stanna och förska leka bilreparatör men det gick inte nå vidare så jag fick köra vidare utan blinker tills jag hämtade marcus så fick han vara bilreparatör vilket han klarade av så jag hade blinker när jag åkte hem! 
men nu vet även jag hur jag ska gör om det blir så till en annan gång! 

stannade även på laforsen bron igår som bjöd på en väldigt fin vy!







Bra start på dagen

0
Startade dagen med att gå till um för att sätta dit emla plåster på armen, kilade sen vidare hem igen för nu skulle Simone komma för jag skulle bjuda henne på frukost!

Massa frukt och mys!

Vi satt och bara pratade i några timmar om allt möjligt och samtidigt tittade vi på film, väldigt skönt måste jag säga! 

Sen efter det när klockan tickade närmare 11 så började dagen bli lite sämre för nervositeten kom för jag skulle nämligen ta ut min p-stav, äntligen! Tror jag höll på att svimma ett antal gånger när hon försökte ta ut den, glad att det nu är över och jag kommer aldrig sätta in en sådan igen! 


Men efter det vände dagen till det bättre igen, jag var till grönås för att köpa några gamla fönster som jag och pappa ska försöka få ihop till ett eget gjort vitrinskåp! 

Vi bokade även hotell för någon dag sedan som jag nämnde tidigare så kl 12 på fredag styr vi skutan mot Sundsvall för en mysig helg bara jag och han!
Ska nog hinna shoppa lite mellan varven oxå! 

Sen när vi kommer hem väntar det två veckor med väldigt mycket jobb men har ett väldigt stort plus under första veckan och det är att vi ska kika på huset på onsdag!! 
Och sen ser jag väldigt mycket fram emot v.30 för då ger vi oss av till Orsa ända från tisdag till söndag och även min lillasyster ska med och mysa på campingen!

Men nu ska jag dra på mig kläderna för taxin kallar, är tydligen min lillebrors privata chaufför men det gör inte mig något för då har jag något att göra på nätterna när jag inte kan sova!