31 augusti

0

Humöret är på topp men min förkylning och feber håller i sig, vilket gör att mitt humör och min kropp inte riktigt går i hop nu... Mitt humör vill göra roliga saker men min kropp säger nej för jag orkar inte! Men idag ska jag ta tag i hästarna, jag måste fixa en hage åt dom även fast jag kommer vara helt slut efter men men jag måste så!
Jag ska även ringa och fixa klipp och färgning idag, jag måste även fixa presenter för min lillasyster fyller i morgon och mamma fyller år på söndag, så i morgon blir det barnkalas och sen på söndag ska jag fira mamma! Mysigt!

Men nu ska jag dricka upp min smoothie Och sen ska jag lägga min och bara ta det lugnt så får jag hoppas på att det här släpper snart!

En bild på min söta syster som fyller 6 år i morgon!Even if we're apart, i'll always be with you!

0

JAG ÄLSKAR DIG MIN UNDERBARA BROR! <3
Vi ses i himlen! Puss!!! <3Nytt!

0

Förkylningen håller i sig och febern vill inte heller ge sig ett plus är att mina kläder från Nelly har kommit! Super nöjd blev jag! Men jag väntar även på 2 till paket, härligt!

Men nu ska jag ta och lägga mig och försöka sova bort febern för en sväng innan den tar nya tag!Snuvig...

0

Uscha nu är jag verkligen trött på att vara sjuk...det har suttit i nu hela helgen och det verkar inte bli bättre heller, snarare så går det åt andra hållet, det blir bara sämre!

Men om jag bortser från förkylningen så har det varit en rolig helg, vi firade Tord på han 60 års dag så det kanske var runt 50 personer hemma hos Patrik och vi hade partyhattar, live musik och väldigt god mat så det var jätte kul! Patriks syster är oxå här med hennes lilla bebis, så det är jätte kul att träffa dom för det är inte så ofta jag gör det!

Men nu ska jag försöka ta mig in på Ljusdal för att handla paket åt min syster och mamma!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/805191/images/2012/pic_503cd15cddf2b331a7000137.jpg" class="image">