0
haha nu kommer ni säkert tro att jag är helt konstig i huve! men tänk vad gulligt det skulle vara med en liten bebis mage, och sen men en liten bebis att ta hand om! Ååå gud va gulligt! Helt underbart!Även fast den här magen ser helt cepe ut för att det är en kudde men ändå, gud vad mysigt!


Toppen helg!

0
just nu sitter jag hemma hos mormor och kikar på Ensam Mamma Söker! och jag måste säga att jag har haft en toppen helg! den kunde nog inte ha blivit bättre. Och jag har tillbringat hela den här dagen och gårdagen med denna sköna böna!


Mys pys!

0
det blev en lugn hemma kväll med mammsen i kväll! det var faktiskt ganska skönt att vara hemma för en gång skull. men utifall mamma läser det här så kan jag juh inte vara för snäll mot henne så jag måste juh klämma in att de är lite trökigt oxå att sitta hemma på en fredagkväll! ;) Men jag är fortfarande grymt taggad till i möra! det kommer nog knäppas många kort i möra så några kommer säkert hamna här med! 
men nu ska jag fortsätta mysa med mammsen och så hörs vi i möra! 
Pusshay! <3


Kungarna av tylösand

0
satt och kolla på kungarna av Tylösand i går kväll och så var det sista avsnittet :O inte roligt... men nu hoppas jag på att de kommer en ny säsong!


Men nu har vi slutat skolan för idag iaf - Grymt sköönt!
men nu ska jag bara sitta på skolan och vänta på att anna ska komma till ljusdal så ska vi träffas på en kebab ;) 
och vi ska även gå och leta kläder till Halloween, jag vet inte vilken helg de är men vi kör den här helgen vi iaf! men vi ska inte gå på bus eller godis ;) Helgen kommer bli laddad med galenskaper! 

Och idag är de juh skägg dagen juh! - skägg asså! 
men nu ska jag gå och göra lite nytta kanske, skulle behöva jobba lite. men aja de hinns mä ;) 

Puss & skäggAndreas Hansson i ett nötskal

0
I måndags när vi hade spanska så kom vi in på något med stockholm... och jag har inte en aning hur vi kom in på de när vi hade spanska, men aja!
Magnus (läraren): Jaa, skeppsholmen i Stockholm eller?
Olov: Men din mamma är i Skeppsholmen i Stockholm!
Andreas: Jag tog din mamma på Skeppsholmen i Stockholm!
Asså det är bara ante som kommer på sånt där! jag tror hela klassen garva åt han, till och med Magnus!
Micke & Molle 2

0
Just nu sitter jag hemma hos simone och tittar på Micke och Molle 2 och jag känner på mig att jag kommer gråta en skvätt med för att de gjorde jag på 1. men jag har sett 2 tidigare med men de var skit länge sen de!
Men nu ska jag fortsätta kolla! Pusss