Hemma

0
nu är jag hemma men jag skriver mer sen om resan för att jag har bara sovit 3 timmar i natt så jag orkar inte kriva nu så vi hörs sen!


Nu drar jag!

1
ja nu ska jag ställa mig i ordning och sen bär det av till fjällen men jag kommer blogga i morgon när jag kommer hem :)
01.00

0
fy satan vad jag är trött nu! men jag sk gå och lägga mig nu ändå men jag skulle bara säga god natt och att de kanske är sista inlägget jag skrivet nu på ungefär 2 dagar med när jag kommer hem från fjällen så kommer jag lägga ute en STOR bildbomb efter resan i fjällen 
Färdig!

4
nu har jag packat klart! och nu har pappa kommit hem så vi ska väl snart åka och handla det jag skulle ha! men nu ska jag visa en sak som jag inte tror jag har visat för mer än kanske 10 personer! 
jag skrev ju att jag hade tagit hål i naveln men jag har aldrig visat de! förr än nu...29-mars-2010

0
just nu sitter jag och äter makaroner och köttbullar - Mumma!
och i går natt runt två eller nå så fixade jag naglarna - Hehe  
så kan det om man är sjuk och inte har något att göra. och just de jag är hemma idag för att jag har skit ont i halsen och snorar överallt. men i morgon ska jag åka till fjällen ändå och de kommer komma bilder efter resan mä de kan jag lova! och igår sa ju jag att jag att jag skulle packa men jag vet inte hur det blev med det, jag satt bara med datorn och prata på skype - Skype nörd vettu!
men nu ska jag iaf ta tag i packningen för jag måste packa klart tills ikväll eller tills pappa kommer hem för då ska vi åka och köpa:


Och så kommer de bilder på en uttråkad tjej -
haha


packlistan!

4söndag...

3
alla söndagar är alltid lika kul... de finns ju inte nå att göra! bara sitta hemma med datorn i knät och typ äta godis även fast jag inte har nå godis - haha 
Vaken!

7
Ojejoj jag har typ vaknat för en timme sen och då var klockan 1 - jag har aldrig sovit så länge eller jo de har jag  jag har faktiskt sovit till 5 en dag! 
men snart så kommer simone komma till mig - tror jag? 
och jag ska börja packa inför fjällen resan. för vi åker dit på Tisdagen och jag kommer inte orka packa i möra. 
God natt och Sov gott!

7

Vi hörs i morgon!


Hemma!

0
nu är jag hemma efter att har varit med komfan i f*n 6 timmar nästan och gud vad drygt de var vi fick mest sitta still och lyssna på vad dom sa om gud och öven påsken jag lyssnade inte så mycket. jag vet inte egentligen varför jag gör de, jag gör det bara för att man får presenter för mer vet jag inte - haha 
oj just det kom ihåg att ställa klockan en timme framåt nu då för nu vänder det till sommar tid - vilket är Awesome!
men nu ska jag ta och lägga mig tror jag för jag håller på att somna nu med datorn i knät! 
sov gott säger jag om vi inte hörs nå mer! 
Outfit & Facelook!

2
dagen outfit:

Cardigan: H & M 
Linne: Gina 
Jeans Leggins: Gina


Facelook:


klar!

1
nu är jag klar med boggen den blev en ganska enkel men jag ville ha de så men jag kanske kommer ändra lite så saker! 
men jag måste väl hitta något att äta snart, och idag så ska jag på konfirmation den börjar 4 tror jag men jag vet inte när den slutar de ända jag vet är att jag ska tbx kl 9 och så ska jag hem kl 10 på kvällen för den där earth hour men jag vill inte gå på den men jag måste väll! 
Gör om!

0
jag håller på att göra om bloggen som jag sa tidigare så de är därför den ser ut som den gör! men den kommer fixa sig tills slut!


Alltid samma sak...

1
nu har vi just kollat klart på filmen och det är alltid samma sak, det slutar med att båda sitter och grinar men simone hon vill inte kolla på skräck filmer så då hyr vi alltid filmer som vi grinar över när vi ser! men den här filmen handlade om en flicka som hade cancer och hon hade en syster som hjälpte henne med allt men en dag så ville hon inte hjälpa till mer... och då börjar dom undra för hon skulle aldrig villa sluta hjälpa sin syster! 
men nu så tror jag att jag ska göra om min blogg lite tror jag...


Film!

0
nu blir de att kolla på film med Simone! Sjuk -.-

0
åå det blir inge skola för mig i morgon jag är sjuk... det gillar vi inte! 
men just nu sitter jag på skype och pratar med Simone och Linn, men jag tror att jag måste gå snart för att mitt huve håller på att sprängas, fy satan vad jag har ont i huve! men jag ska då inte gå och lägga mig e, jag ska vara uppe och kolla på film jag eller nå. Men nu är de bara några timmar kvar tills de är fredag och sen så när simone och Linn kommer hem från skolan så ska vi göra en sak och kan ni gissa va de är, jo vi ska beställa biljetterna till Peace & Love! åå jag längtar som FN! 
jag kanske bloggar mer sen när jag kommar på film men jag är så trött nu så ja vet inte om jag ska göra de!Gummistövlar!

0
HJÄLP MIG!!! 

nu måste ni hjälpa mig att hitta Rosa Viking gummistövlar, anledningen till att jag vill ha gummistövlar nu är att jag ska ha dom till Peace and Love! men jag hittar inte några Rosa vikingar är det någon som vet vart man kan kolla om det finns några, eller är de någon som vet vart man kan köpa dom? 

om jag inte hittar några rosa så kommer det bli några av dom andra ist!


Onsdag!

1
ja nu har jag nyss kommit ur duschen, sköönt! 
men vet ni vad jag gjorde innan då... jag tränade! för nu ska jag sätta i gång och träna tills sommaren! Det var riktigt skönt faktiskt! och någon dag ska jag gå och sola så jag blir lite brun! 

men min dag har typ vare rätt okeej mycket skatt och det är alltid roligt, men det började med att vi hade Engelska, matte och spanska och efter lunch så hade vi film och då bestämde vi att hela klassen skulle göra en film och det skulle var en skräck film, och efter som våran skola ligger i ett gammalt tandläkarhus så ska det vara en tandläkare som Mördar folk eller vad man ska säga, de låter nog bara töntigt nu när jag skriver det men jag tror de kommer bli bra till slut iaf! 
snart är det fredag och det ska bli skit kul på fredag för då ska jag åka till bollnäs ju och nu ska Tilda mä oxå så de blir Jag simone och Tilda och så klart Patrik! 
oj just det jag kom på att i möra (25/3) är de ju våffeldagen!
Lol!

0
haha jag var nyss in till Tilda och så visade hon mig den här videon, den är så sjuk! Tårarna börjar rinna!

1
åå den här låten får mina tårar att rulla ner för min kind... den handlar om att en lite flicka har förlorat sin pappa, och det är sant! :(