Uppis!

4
Nyss blev jag upp lurad till uppis för jag trodde linn var här men då när jag kom upp så hittade jag mina sängar som jag ska sova i iaf ;) 
dom är skit skön att ligga i!
men nu börjar det närma sig till resan till piss Polen, jag vill verkligen inte åka dit! jag kommer juh få spel på hälften av klassen! 
Men aja nu ska jag gå ner för nu ska vi ha lektion... Suck!


<3

0
Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart


I möra!

0
Jaa i möra hoppas vi på nåroligt så vi glömmer den här dagen! men de lär juh inte hända nå roligt i möra heller!
och innan skolan börjar så ska jag nog åka till gävle och pierca om naveln!
...

0
Att jag aldrig kan släppa den förbannade skiten som bara gör mig ledsen! ni tycker säker att de är bara släppa de och gå vidare men om ni satt i samma sits som mig skulle ni förstå hur svårt de är!
Ena sekunden finns man inte och den andra sekunden gör man de och då är de nästan som om de är bara jag som finns! Men snart kommer jagförsöka släppa de hära! jag kommer hålla i ett tag till så jag får se! Men  om de inte gå så släpper jag de hur ont de än kommer at göra så kommer jag må bätter av att låta de gå än at ha skiten över mig!


Fredag den 13:onde!

0
just nu sitter jag i sägnen hemma hos min mormor i pyamas! och så fyller jag år idag men vafan vi hade juh kunnat skippa att de va fredag den 13:onde iaf :P haha men nu ska jag åka på krogen och äta lite mat och sen ska jag vidare hem till mamma och göra färdig så vi ska kunna äta kräft skiva! men  nu ska jag göra mig klar men Pösshay påer! <3


Kissie....

0
Jaa snälls lilla söta rara kissi jag tror de inte är någon på denna jord som har sånna här krokiga ben...
ibland är de okej att det rinner en tår ner för kinden...

0
I have to let it go and realize that it's true, but you should know that ... it hurts!