Men bhuu påer ;)

3
jaa nu är det ju halloween, men jag fick inte tillbringa min halloween som jag villa iaf. men nu har jag fattat att jag måste börja tänka om lite jag kan inte fortsätta som jag gör nu iaf , för det kommer inte funka! men nu skiter vi i det för det är ju halloween då ska men ju ha kul.
aa men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag säger bara
Ha en bra Halloween och skräm många nu då! ;)


Snart spökas det!

1
hej hej just nu sitter jag hos mormor^^ igår var jag på spök natta och det var i ljusdal men föär at jag skulle komma till ljusdal så fic jag åka bussen och den busschafören ( stavning) var jätte sen för han kom typ 20 min försent och sen när vi skulle hoppa på så sa han
- nee ni får gå in för jag hade så brottom så jag glömde apparaten!
jaha tänckte jag, men  jag gick ju bara in men sen när det var en  tant som skulle hoppa av så när han skulle åka i väg så höll vi på att kroka för han gasade och så kom det en bil som skulle svänga in där och vi skulle ut sådet var inte kul! oh sen efter det så körde ha som om han  skulle rymma från polisen, och så tutade han åt bilarna framför! haha men det blev en ganska rolig buss tur iaf!

men i kväll ska jag nog åka till kläppa på någon halloween fest men i möra är det ju halloween, oooh buuu! haha men vad ska allt folk göra dådå?  ja hoppas att det blir en lyckad kväll iaf! men det tror jag.

men nu ska jag gå och fixa mig för jag sitter fortfarande i pyamas!
puss, PussDagen i hudik!

3
jaa nu har jag kommit hem från hudik men det blev inte så mkt för vi hade bara en timme på oss och sen gick vi å åt på donken, Blää jag hatar maten där! men det gick väll i. om jag får säga det själv så är max mkt godare än donken. men det var skit kul jag och Sofie hittade alltid något att skratta åt, tack för den resan! ♥
men sen när vi kom till ljusdal så hoppade jag av där och så gick jag och kolla lite i affärer där och så gick jag med Tilda och Simone men dom skulle äta mat dom så jag satt brevid för jag var  PROPP MÄTT... men typ efter 2 timmar eller nå så gick vi å fika! och sen så åkte vi hem vid halv 5 och nu sitter jag här hemma och funderar på att baka. mumma!
det jag köpte i dag var 2 leggins, 1 par glänsande och ett par jeans  leggins och så blev det en tröja! men jag hade inte några bilder men jag kanske lägger ut en outfit med kläderna sen.
puss, Puss♥
Snabbis!

1
jaa nu är jag vaken jag klev upp halv 6  i morse för att jag ska åka och shoppa med Kusinen (Y) så jag kommr blogga mer sen när jag kommer hem, då lägger jag upp vad jag har handlat och massa saker!
hare bäst! Puss,Puss♥


27 oktober -09

5
jaa nu sitter jag hemma sj för att Sari, Tilde å Towe har åkt till söderhamn och dom kommer hem på fredag tror jag! och pappa jobbar...(som han ska göra hela veckan) så jag blir hemma sj hela veckan på dagarna om det inte finns någon som vill hitta på något!? aa men vi får väll se hur det blir!
igår ville jag åka på kåken men det blev inge, så jag och och pappa tog å åkte ner till ljusdal till Rikard för han ska flytta in i pappa lägenhet så pappa skulle kolla hur det gick och sen så fyllde pappa på min telefon igen (Y) tack!
men igår blev det inte att jag åkte nå fyrhjuling för Alex skulle på kåken... men kanske idag? så man har nå att göra och så kanske man åker till Danne å hälsar på!
men jag kanske ska knäppa lite bilder idag för det börjar ta slut... men jag har ju lite bilder som jag inte har visat men jag tror inte att jag får visa dom heller, då stryper nog dom mig!? eller hur Tilda å Simone? bilderna från stugan och lite sånt?
men nu ska jag gå så hej då!
Puss,Puss ♥


LOV!♥

7
jaa nu är de men första dag på Höst lovet och ja tycker inte att dte har startat så bra för jag skulle åka till ljusdal i dag men det blev inte så och nu försöker jag få tag i simone men hon svarar inte... men typ nyss kom jag på att jag har ju en fyrhjuling som man kan åka på ^^så är det någon som vill åka med mig? typ alex för det är du som jag vet som har en fyrhjuling! aa men det blev ett kort inlägg jag skriver nog mer senare!
Puss,Puss ♥
Du är så söt!


Nu är tomaten borta!

1
men nu ska ni få höra jag är FRISK!! haha det trodde ni inte va? haha de trodde inte jag heller.
nu när jag sätt här så kom Nicita med en tejp i hade och så satte hon den på min data och så sa hon "nu är tomaten bort" och jag fatta ju inte varför hön sa så där för jag har ju inte någon tomat på min data. men sen kom jag på att hon mena Appel märket, haha jag asgarvade
men jag kanske hör av mig senare!
puss,puss ♥


Sjuk!

0
förlåt att jag inte har skrivit något tidigare men jag har varit sjuk eller jag är fortfarande sjuk men nu kände jag att jag måste blogga! ja me niaf så blev jag sjuk i måndas så jag fick åka hem från skolan... aa men så är det ibland! men jag tänkte att jag skulle åka på temaavslutningen i kväll men det orkar jag inte och ni kanske undrar vad temaavslutningen är för något men det är att vi ska hänga upp alla våra saker och bränna dom... haha nää det är det inte vi hänger upp sakerna och så ska vi visa våra föräldrar men jag kan inte för jag är jätte yr!
men nu när jag har varit sjuk så har jag kollat lite på kläder och dom kläderna jag ville ha var inte nåra! hehe ^^
men just nu vill jag träffa lite kompisar för det är dö trist att sitta hemma och vara sjuk, men jag ska försöka bli frisk till på fredag för då ska jag till kåken men Tilda och kanske Simone! har du ändrat dig simone?! jag hoppas det!
för på fredag kommer jag INTE sitta hemma och tröka för om vi inte åker till kåken så kommer jag hitta på något annat! och just det på fredag går vi på lov, wihooooooo hehe fast jag har ju haft "lov" nu när jag har varit sjuk! på lovet ska kanske Tilda jag och simone sova i stuga!? för det var länge sen nu tjejer, visst?
men jag har hittat lite saker som jag ska klicka hem snart vad tycker ni?
men nu ska ja gå!
Puss, Puss ♥


Michael Jackson

0
det här är några låtar som dom spela på konserten :) ljudet är SKIT dåligt jag vet inte varför men ändå, jag lägger in bilder sen någon dag.
PussPuss ♥


desperata hemmafruar!

2
nu blir det att kolla på tv:e och sen ska jag gå och lägga mig för jag ska upp 6 i morgon jag skriver imorgon över dom här två dagarna när jag har varit på älg jakt!
Puss,Puss♥


Gossip blogg!

5
haha nu har jag just varit i och kolla på en blogg som heter http://littlesecret.devote.se/ och så rullade jag ner och så ser jag SIMONE!
nu är de bäst att hålla koll för om jag dyker upp där eller någon annan!
Puss,Puss ♥


Älgjakten.

0
Ja jag tänkte att jag skulle berätta lite vad jag har gjort i helgen!
fredag: var jag på kåken men det var inte lika kul som vi har haft för vi har haft mycket roligare men det var en helt ok kväll, tack för kvällen tjejer!! jag fick åka hem med Simone men dom skjutsade mig till mormor för jag skulle sova där. så när jag kom dit så såg jag mormors nya dator ( en liten blogg dator) så då satte jag mig med den och kolla lite men sen blev jag skit trött så jag somnade när jag satt i soffan.
Lördag: vaknade hos mormor och klev upp och åt frukost å allt det dära och sen kom mamma och hämta mig, vi åkte till ljusdal och hämta Malin sen bar det av till bollnäs för vi skulle handla tapeter och sånna saker till mitt rum! vi åkte typ 11 och kom hem vid 5 och när jag och mamma kom hem så började vi måla! (Y) så nu är det bara väggarna kvar och sen är det klart!
Söndag: jaa vi målade klart taket i dag för det skulle målas ängång till och så åt vi hos kajsa, Mumma! men nu sitter jag hos pappa och kolla på ensam mamma söker!
Fredagen den 16 så ska jag följa med Simone på en hyllning till michael jackson
och det är samma dag som man INTE ska gå in och läsa kissis blogg för jag fick ett sms som det stog så här:
Fredag den 16 oktober ska INGEN besöka kissis blogg!
Vi får se hur uppkäftig hon är då
skicka detta vidare till alla i din kontakt lista så får vi se på lördag hur hon reagerande!
men det finns säkert någon som kommer gå in på hennes sida på fredag bara för att kolla hur hon reagerade men jag kan lova att det kommer vara mkt roligare att läsa hennes blogg på lördan när hon har betydligt mindre läsare och så får man se vad hon skriver då för det kommer inte vara lika kul på fredag för då ser hon ju att det är folk som kollar på hennes blogg!
men på tisda & onsdag så ska jag med pappa att jaga älg (Y) haha de visste ni inte va!? hehe men det är sant! jag tycker attd et är kul jag har faktiskt funderat på att ta jägar examen! men ja vet inte än! vi får se...
men nu ska jag gå och duscha och sen ska ja kolla på tv, vi hörs senare!
Puss,Puss


Första Hiss och Diss

0
j anu lägger jag in mitt första Hiss & Diss jag vet inte riktigt om jag kommer göra det så mkt men det kommer kanske komma upp i bland!

DISS!
fjortisar som tror att dom e något och att allt som skrivs och som sägs är just om dom! men i bland kan dom vara snälla men dom är bara FALSKA!
HISS :)
det är att jag ska på kåken i kväll! :) <3
men det blev ett kort inlägg skriver mer sen när ja kommer hem!
Puss,Puss♥


Nu var det ett tag sen!

9
hej ja nu var dte ett tag sen men de har blivit att jag inte har haft någon lust att blogga :/ men det ska ja försöka ändra på!
men min helg har varit jätte bra även fast de är bara lördag men jag tycker det känns som söndag för jag var ledig i fredas! igår var jag på kåken och träffa massa folk som jag inte har träffat på länge! bland annat Sonny och Mange :) kul kul men Mange hade ju damp som vanligt och Sonny mä! men de var kul ändå! tack för kvällen allihopa!
och på kvällen så sov jag hos simone och som vanligt så somnade jag till filmen, men för en lite stund sen så var jag i på BL och så när jag logga in så höll jag på att tappa hakan, det var 338 nya inlägg som jag inte hade kollat på, så ni ser ju att det har gått lite trökt nu med bloggandet! men nu är det bara att sätta sig att läsa alla inläggen!
men nu ska jag försöka att gå ut och göra något, även fast dte är svin kallt! men jag kanske skriver mer sen i kväll men om jag intte gör det så skriver jag i morgon!
Puss,Puss♥