Från rättvik! :)

3

förlåt!
jag är så dålig på att blogga :( men jag ska försöka bli lite bättre :P 
men just nu sitter jag i rättvik och väntar på att natta sak komma hem för hon åkre cassic lady och det tar flera timmar  så nu sitter jag sj men medans kan jag ju betätta vad jag har gjort under dom här två dagarna

torsdag så kom vi hit och vi gjorde inte så mkt vi åkte bara rullskdskor och sen när vi skulle på toa så mötte vi björk och frida men natta och jag fick visa björk runt hela campingen för han hade alldrig varit här :) men kul va det!
och så har jag kopt rosa foppa och bara hello kitty märken som man ska ha på foppa :P

Fredag så kom ida men cyklarna så vi kunde cykla och så cykla vi på "byn" eller vad man ska säga och kolla lite och så skrek tilde att bilarna skulle burna(stavning) och det var 2 som gjorde det :)
oj jag glömde att berätta att vi åt p¨kina resturang och det var skiit gått!! :)

idag så har Elin,ida,natta,mella och tova åkt på classic lady så dom har inte kommit hem än men när dom kommer hem ska vi gå upp på och kolla på bilar. nice! :)
så nu ska natta och ja skrika att dom ska burna :P

och det regnar ju nu men det skulle bli sol efter 3! :) skönt men hoppas bara att det håller i sig!

ha det så bra!  

Xoxo MIKA
skärgården!

1
I möra (fredag)  så åker vi till söderhamn och ska shoppa lite innan vi åker yt till skärgården! :) kuligt! :)
så nu kommer inte jag blogg på 2 dagar men jag lovar att när jag kommer hem så skriver jag allt vi har gjort och så klart så får ni se bilder! :)

men det jag ska köpa i möra ä:

Rosa crocs :P
rullskridskor :P
smink!
kläder :)
skor till CCW 09 :)
och lite till! :)

och nu är det bara en vecka kvar tills jag åkre till rättvik :)
och jag tror jag har hittat 60-tals kläder! :) men ska kolla lite på affärerna om jag hitter lita annat oxå :P och typ om en månad så fyller jag fjortis :) haha
men de vette fan vad man önskar sig :P

och i dag så har jag åkt fyrhjuling och ska nog troligtvis göra det igen! :) haha för nu är inte poliserna efter mig :P
men ceeya!

puss, puss
hej då fala och hej till söderhamn :)Xoxo MIKA


OMG!!

1


vissa blondiner är inte riktigt frisk!! xD


Xoxo MIKA


sushi!!

0
åå äntligen har jag ätit sushi! /jag har villa gjort det länge) jag åyt det på kina resturangen!
Men fy fan vad det smaka äckligt! :S och jag trodde de skule smaka gott ;P men det gjorde det inte :P men tur att det fanns annan mat man kunna äta oxå xD för annars vet jag inte om jag skulle ha överleft :P

men  nu sk ajag och malin gå och äta för vi har inte ätit på hela dageen :P för vi har flyttat massa grejor och så har vi städat matias lägenhet :) så nu är den skinande ren! :P
och nu så har vi ätit oxå, vi t  så att vi nästan spydde :S

men nu ett tag har vi varit nere hos matias :) och kollat på Allsång på skansen! :) haha det var faktiskt riktigt kul! :)

och snart sak vi dit i gen för vi ska gå ner till statoil haha bra det :P


men nu ska jag gå och hjälpa malin!
Puss, Puss|
|
|
VXoxo MIKA


Tbx :)

0
åå nu var det så där länge sen jag blogga igen! :(
men jah har inte haft tid att blogga för jag har gjort massa annat!

aa men jag kan säga allt jag har gjort lite snabbt!
jag har varit men Frida,filip, adam och Frank :) kul var det
och sen så har jag åkte fyrhjuling och det var någon sur jävel som anmälde mig :@ men det gick bra :) för pappa hämta mig
och jag ha varit med natta,markus F, Danne, *** Pontus och alex :)
och så har jag varit på mines nu i 2 dagar :)  ganska roligt faktiskt :) men nu är jag hemma och är avensjuk på tilda :P
Http://Tajjz.blogg.se ) för hon har åkt till NY LYLLO BARN :)

och nästa helg ska jag till Skärgården :) i söderhamn :) då kommer jag inte heller blogga på ett tag men efter jag har varit där så kommer ni få se bilder :) 

o jag måste fråg aär det någon som ska på Classic car week?
Xoxo MIKA
Rykte!

4
ja nu går det ju et jävla rykte om mig på hela fala men jag bryr mmig inte för jag har inte gjort något fel! jag gör som jag vill o ni ska ge fan i vad jag gör och inte!
det finns säkert någon som är sur på  mig nu men det skiter ja oxå i! för dom får sura men jag kommer inte fatta varför dom är det!

men  bara satt ni vet så blev jag oxå sur och sen blev jag ledsen men nu är de ok!


men nu typ om en timme ska ja till ladan och ja kanske ska vara med på karnevalen :) men det beror på vad vi ska göra! :)
Xoxo MIKA


Blondin skämt :)

0

1.Det var en gång en blondin som kom in hos en frisör. Hon hade ett par hörlurar på huvudet. Hon sade till frisören att han absolut inte fick ta av henne hörlurarna. Frisören klippte och klippte och efter en halvtimme hade han klippt allt utom just vid hörlurarna. -Äsh, tänkte frisören, nu måste jag ta av henne hörlurarna. Frisören tog av hörlurarna och blondinen föll död på golvet. Frisören blev förtvivlad och visste inte var han skulle ta vägen. Vad dog hon av? Han tog upp hörlurarna och i dem kunde han höra: Andas in, andas ut, andas in, andas ut....haha förlåt till dom som är blondiner men ni ska veta att jag oxå har varit blondin än gång i tiden, och en sak till
jag är fortfarande blondin men det syns inte på håret utan det sitter inutti huve xD Xoxo MIKA
Breasen :)

1

Idag har jag badat i breasen (:
Breasen = Kallt :p
men det var inte så kalt i dag :P det var riktigt skönt!
och så har jag varit på systemet (Eller pappa var inne på systemet jag följde med in)  och sen så åkte vi till tallåsen och så skulle pappa köpa några bänkar och nå parasoll :P
men nu så gör jag inte så mkt!  har tråkigtsom vanligt :P men man får väll hitta på någont (:

NU ÄR DET ETT MÅSTE FÖR SIMONE OCH TILDA ATT LÄSA DET HÄR! :P
Http://Gmz..blogg.se
Http://Tajjz.blogg.se 
nu tycker jag att det har gått för många dagar/veckor sen vi sov i stugan så nu är det ett måste och vi ska ha lika kul som vi hade tidigare :)
och vi ska ha batteri i kamerorna och en jävla massa kort ska knäppas! :) haha och sen så klart så ska vi ju alltid göra det vi gjorde på kvällen/natten... haha jag vet inte om jag ska skriva det nu men det gör jag ändå alla måste ju veta vad vi håller på med :P
aa vi mona så att det var 2 bilar som stanna xD haha och så gjorde vi blompelle :P haha en katt vi gjorde av blomor som likna en katt så alla bilar sakta ner för dom trodde det var en katt  :)

men nu får vi höras :)  puss, puss

                                                
                       
Xoxo MIKA


 Zac Efron och Megan fox på hemlig dejt?

0

Vad gjorde Zac Efron på en romantisk middag med supersexiga Megan Fox i tisdags kväll? Megan har alltid sagt att hon har en grej för mycket yngre Zac sedan han spelade i High School Musical-filmerna. Så om vi vore Zacs flickvän, Vanessa Hudgens, skulle vi bli väldigt upprörd av detta. Det som också verkade lite skumt var att Zac tog Megan till en fin restaurang långt ut på landet istället för i stan! Så vad händer mellan dessa två? Är de bara vänner eller är de så att det är något på gång?


Outfit!

0
Aa nu är det så här att dte här är min första outfiten jag lägger ut :) <3
Kläderna :)

0
byxorna :) <3märker på byxorna :) <3


Guess who?

Linnet :) <3


märket på linnet :) <3


03-jul-09

0
aa nu är det ju så här att mika har vaknat :) och hon har inte någonting att göra :/ suck men det ska det väll bli ändring på :)
kanske drar ner på köpingen en sväng och kolla! :)
och  i går köpte jag ju lite kläder ni får se dom i möra för jag sak knäppa med min kamera och så ska jag lägga in dom på min data!!

ojj jag har gjömt att berätta att Today is my last day of freedom!
Ne jag skojja! ne men det är så att min "låssasmamma" flyttar in idag med sina barn och dom ä typ 4 & 7år så det är lite jobbigt men jag kommer överleva för dom är snäll :) Men de kommer vara lite jobbigt ett tag att ha någon fler som bor i huset! men det får jag väll vänja mig med! :) 
Men ett + är ju att pappa går på semester idag :)


och vet ni?
nästa helg altså vecka 29 så åker Mika och hennes famil och flera andra till skärgården och sover i stugor :) <3 och vi ska åka båt ut dit :)  men jag vet inte om fäla veckan är precis den helgen!? för den vill jag inte missa! för då ska jag gå med Simone & Tilda även fast dom inte vill för jag kommer tvinga dom :) <3

men ses senare :)
Puss&Kram <3

Xoxo MIKA


Åå garttis!

0
Åå grattis! :) alla fäla bor har lyckats tagit sin röv och åka någon annan stans än i fäla dom lyckades ta sig till ljustal! :)
Ett stort steg frammåt!!
men enligt vissa sä är ju ljusdal kallad bög ljusdal!  :S haha aa men skiit samma (:

Aa men nu har jag badat :) men det blev inet nore utan vi bada i sturms :) riktigt skönt! det blev Stina, Malin och jag!och sen så typ åkte vi hem till malin och så duschade malin och jag greja på! (:
och sen blev de typ statoil för att vi skulle hitta något att äta (: aa det blev iaf en macka :P mumma! och så blev den en burn och när jag sätt och åt så ser jag typ hela fäla på mopparna! och så typ gick jag och malin genom hela ljustal innan vi gick hem! Roligt värre :) och så kom det en bil som surra runt oss helatiden och typ dunka svennebanan :) haha jag vinka åt dom varenda gång som kom förbi! :)

så nu sitter vi i matias lägenhet och typ inte gör något vi lyssnar på musik det är det vi gör så är det någon som kan hitta på något roligt man kan göra så skriv gärna :) <3

Xoxo MIKA


Åå jag blir tokig!

0
/ \
 |
 |
jaa överskriften  -.-' ja nu har jag fått lämna in min telefon på lagnin och jag har typ haft den i en månad -.-' för den lägger av och blir helt svart och bara kanpparna lyser! och nu får jag h a min gamla telefon som suger get! men jag skulle få låna en telefon av mattias :) men det är väll bara att börja tänka på den ny telefon! och det var jag vilken det blir :)
en iphone (:är de någon som har en sån? isf är den bra? :)

aa men min dag ahar varit underbar jag har carit med moste malin :) hela dagen :) mysigt värre!!
och vi har ätit på sallads baren jag tog en räk rulle :) mumma! men jag villa äta på kina men det var typ bara jag som villa det -.-' men malin och jag ska äta där i möra! :) och det blir riktig mumma!

Idag när malin och jag gick på ljusdal så hitta jag nya kläder! dom var ganska nice tycker jag iaf :)  lägger ut en bild sen :) (måste ju knäppa kort först på dom! ) 
ja men senare i dag så ska jag och malin kanske dra till nore och BADA! :) sköönt!
och sen vet jag inte var som händer :/
aa men nu ska ja gå och äta min räkrulle :P haha

ha dte så bra tills vi ses  igen!! <3


Xoxo MIKA


010709

0
Ååå värme! hur länge ska det vaar så här varmt?
men man ska inte klaga för det är skönt!

i dag vaknade jag av att det var ett jävla liv hemma hos mamma och det var mormor och kim som var där!
så jag gick upp och la mig och sola :) (A)(Y) 
sen så kom mamma ut ochh så bråka vi :( och nu är Malin hos mamma och jag sitter hos pappa! för att jag kommer inte till mamma iaf! men, men alla bråkar någon gång men man vet inte hur länge man ska bråka!

Äh skiit i det nu! min dag har varit bra (föutom bråket)!
Hur har eran dag varit?
jag ska ladda in lite bilder senare! sen vi var i stuga och sen när jag och simone ( Http://Gmz.blogg.se )bada och när vi åkte fyrhjuling! (Y)
Men nu ska jag ställa undan min fyrhjuling ett tag! för de har varit inbrott i näsberg (det är där jag kör) så det åker sivilpoliser hela tiden där för att dom ska  kanske/kunna få tag på dom som gjort inbrott! och jag vill inte bli stoppad av polisen! och bli av med fyrhjulingen! men om någon vecka igen så kommer den fram! (A)

Men nu ska jag gå och göra fiskpinnar och strips :P haha det låer konstigt för det tycker jag oxå! jag har aldrig smakat det förut jag bara såg det på förpakningen och då måste man ju prova :P
Har ni ätit det?
Xoxo MIKA