Några timmar kvar bara!

4
OMG snart är det 2010 det är bara några timmar kvar tills dess!
Hoppas det nya året blir lika bra som förra eller kanske ännu bättre?! mn vi fårhoppas på att det blir bättre vah? (Y)

men min dag har typ sett ut så här först så vakna vi och så åkte vi till backen men det var så jävla kallt  så typ efter en timme så kunna jag inte gå för jag frös så mkt men då gick vi in och drack oboj. så då blev jag varmare igen! och de var skit skön så jag slapp frysa. men just nu längtar jag hem som Fn jag vill inte sitta här och speciellt inte på nyår vill jag sitta här men de finns väll inte så mkt att göra nu förutaom att flina och försöka att vara glad!

men nu ska jag gå och duscha och göra mig klar!!

Men Gott Nytt år på er alla!1 dag kvar!

2
jaa idag har det inte hänt så mkt förutom att jag vakna upp på fala för de bev att ja åkte dit igen! men jag gjorde inte så mkt där men de är skit skönt att vara där!
sen så åkte jag typ hem vid 2 eller nå och sne när jag kom hem så åkt ejag och pappa väg hem tilll mamma och gav mina hästar mat sen åkte vi hem och så åt vi mat och sen åkte vi till ljusdal ovh jag köpte ne julmustd ♥ jag brukar inte tycka om dricka ja tycker att det är för mky kolsyra men julmust det är skit gått  de, det är typ den enda drickan jag dricker!  men och så fick ja reda på att vi ska åka på söndag till fjällen ist för lärdag varför vet jag inte!

just nu så är klockan 00.28 och då blir det ju onsdag eller det är onsdag redan och då är det bara en dag kvar innan de är julafton det känns inte som om det ska vara julafton i morgon för det finns ingen julstämningt tycker jah! äre någon fler som tycker det?
jag kommer nog blogga i morgon oxå eller jag menar i dag men sen på morgonen, haha de här blev konstigt! men på julafton kanske jag bloggar bara något snabbt och sen på fredagen kommer jag kanske lägg aupp vad ja fick!

Men God jul och Gått nytt år! ♥

Puss, Puss v'
Skoter

1
nu har jag åkte skoter i 3 dagar i rad pch det kommer säkert bli fler :P haha det är så jävla kul!
men i natt så sov jag på fala och när jag var där så kom ja på att jag inte vet vart stocksbo ligger jag trodde att de låg åt ett elt annat håll än vad de gjorde, Danne måste ju tro att jag inte änns vet vart jag bor! haha men de vet jag!
ja lovar! men pappa kom typ och hämta mig vid 2 och sen nä jag kom hem så satte jag mig på skotern! men just nu göt  jag inte så mkt jag bara väntar på att maten ska bli klar och jag kanske ska sova på fala igen i natt, vi får se!

Åå just det de, det är ju bara 3 dagar kvar innan det är julafton (Y) längtar det är så myskigt med julafton men typ 2 dagar efetr julafton så ska vi åka upp till fjällen och vaar där tills efter nyår men de kanske ja redan skrivit men, men...
kanske hör av mig senare för ja har fått låna en dator nu så nu kan jag kolla på datorn när jag vill och då kanske ja orkart blogga mä!

Puss,Puss v'Ääääntligen LOOOV! :D

1
ja nu är det äntliga lov, idag fick vi sluta typ kvart över 11 Sköönt! men i morse när jag skulle gå utanför dörren så var det inte lika skönt för det var -25 ute och nu när jag kom hem så var det -30, Brrr kallt!
men i dag när vi hade ätit klart så gick jag, Maja, Matilda, Tilda och Sanna och fika på finess, men det blev lite krig å! haha sanna skulle lukta på mitt lipsyl och så hade hon den aldeles vid näsan och då kunde ju inte Mika Johansen låta bli att bara råka slå till Sanna på handen så hon fick lipsyl på näsan och sen då kladda ja de i ansiktet på henne och då låssna de en stor bil som sanna tog i handen och tå klämde ja i hop handen på henne så hon fick hela handen full i sånt kladd :P haha med det va skit kul! tack tjejer för dagen! och vi måste ses på lovet!
men sen typ gick jag jag, Tilda och Sanna till maud & margots och köpte lite godis ;) och på vägen dit eller ja när vi var där så mötte ja Danne :D
vi åkte typ hem vid halv 1 skönt och sen så kom jag hem och nu sitter jag här!

men jag kom nyss på att jag ska åka upp till lofsdalen två dagar efter julafton och så ska vi vara där en vecka eller nå så vi ska fira nyår där oxå så nu vet jag vad jag ska göra iaf! men vet ni vad ni ska göra då? :)
me nu har jag inte så mkt at skriva om så jag hör nog av mig snart :D

Puss,Puss v'♥SNÖÖ♥

0
oj nu har jag typ vaknat efter att ja har legat i koma i flera år känns den som eftresom jag int ehar bloggat på jätte länge.
men i helgen så har jag haft det jätte bra
Freda: jag åkte till skolan och sen typ när jag kom hem så gjorde jag mig i årdning för att ja skulle åka på lucia natta! det var awesome där, men sen typ vid 01.00 så kom bussen och hämta oss för då sluta det så vi kom till fäla typ vid 01.30 och så skulle jag sova på fäla så jag typ gick och la mig vi 2 på natten och vaknade 12 på lörda morgon jag tror att jag alldrig har sovit så länge! ellr jo de har jag typ 1 gång tidigare.

Lörda: efter jag klivit uppåt jag fukost och så ringde jag till Tilda,  Simone och Linn för jag ville att dom skulle komma till mig då vi 4 kunde gå på julmarknaden men vi vare hungriga vi så vi gick och köpte en familjepitzza och dela på, Tss! men vi åt typ bara halva... efter det så gick vi upp på fäla igen men då var vi lite sen för då hade alla gått till kyrkan och kolla på lucian och så hade dom packat ihop allt. och jag trodde tomte kom kl 6 men den om 4, så vi missa den med 2 timmar... haha tomten kommer alltid med godis påsar och det är alltid 4 tomtar som kommer jag jag brukar gå till alla så då får man 4 godis påsar... ;)
men sen så åkte dom hem typ vid kl 6 och så blev jag kvar på fäla den natten å och jag kolla på film och hade skit tråkigt sen vid 5 på sönda morgon så hade alla filemr varit och så blev det Åsa nisse och de var INTE bra så jag gick ut en sväng bara och kolla men sen så gick jag och la mig vid kl 6 på morgonen... men vakna likförbannat vid 11 för då kunna ja inte sova längre

Söndag: men på söndagen hände de inte så mkt jag åkte hem vid 2 på dan och sen satte jag mig vid datorn och så gick jag ner och gjorde varm oboj och kolla på någon film (Y) det var skit skönt att bara sitta och mysa!

men idag är det Tisdag och jag har varit till hudik och shoppa men nu har jag  blivit sjuk jag har ont i halsen och fryser heatiden, det rä skit jobbigt att vara sjuk men vi har ju inte något kvart att göra i skolan så det är ju lungt för det skulle vara inne förra veckna men nu är det bara 9 dagar kvart till julafton, vad har ni önskat er i julklapp? men det är ju snart nyår oxå vad ska alla göra på nyår? jag vet inte vad jag ska hitta på antigen ska jag vara med pappa i fjälle eller så ska jag vara med mamma och inte veta vad vi ska göra eller så blir de att jag är med kompisar men vi får se vad det blir!
men nu ska jag gå och kolla på film så vi "ses" sen någon gång när jag har lusta att skriva!

Puss,Puss ♥


Hål i tungan!

5
jaa det var ju ett tag sen ( som jag alltid skriver för att jag aldrig bloggar) men det kommer inte bli något långt inlägg nu heller! men jag vill ta hål i tungan jag! det är ju såååå snyggt! men mamma vill att jag ska vänta lite innan jag tar hål i tungarn för jag har nyss tagit hål i naveln ( även fast det var typ i augusti) men ja ska såga att jag ska ta hål i tungan efter jul tror jag för då har jag ju väntat ett tag ;)
är det någon fler som har gjort det? isf gjorde jätte ont eller inte!?
men dagen har varit helt underbar vi har skrattat jätte mkt så det har varit en glad dag förutom att det är typ -976432 grader kallt ute, haha ne med det är iaf -13 och det är svin kallt! men idag från lunchen så tog jag sannas jacka och fan vad jag blev kär iden den är så snygg och så VARM!
men jag kanske hör av mig i möra för nu ska jg gå upp och kolla på film! till engelskan. och vi måste kolla den på engelska men jag tror inte att det ska bli så svårt att fatta :P haha men vi hörs
Puss,Puss! ♥