Bra dag

0
Igår var en väldigt bra arbetsdag! 
Allting flöt på och det var inga bekymmer någonstans, får hoppas på att det går lika bra idag.
för idag jobbar jag mellan 12-20 så jag stänger själv ikväll men det går alltid lite lättare att stänga för charken får gå hem en timme tidigare än vad butiken får på helgerna, så då är det skönt att se dom andra vara kvar och jag får stänga! 

Men det var inte bara jobbdagen som det till en toppendag utan jag träffade på människan som ska sälja huset hon  hon sa att jag skulle komma och titta på huset, så det blir nog redan till veckan och dessutom att vi har första tjing!! hur underbart är inte det?!
vi får köpa vårat drömmhus först om vi vill det!
Inredningstankarna snurrar redan i skallen..

på övervåningen så skulle jag vilja ha det i vitt.. med ektorkssoffor och fotöljer.

Lantligt stil skulle jag nog vilja ha där uppe.



i köket så planerar vi en köksö så ska vi bygga in en vinkyl i mitten och så ska jag ha vinglas brevid i glasskåp! 


Även om det inte skulle bli detta hus så kommer jag men även patrik vilja ha det så här, för hör och häpna han har faktiskt titta på inredning med mig och vi vlt ut det vi gillade och han tycker väldigt mycket om köket. 



Nu sitter jag under filten och det börjar bli lite vemodigt att kliva upp ifrån denna sköna soffa och varma filt för att jobba! 
men tröstar mig med att det är dubbelt betalt idag från första steget jag kliver in på ica ända tills jag går hem och att vi ska boka hotel ikväll till sundsvall nästa helg! 


. Jordgubbar .

0
Klockan ringde 9 i morse, låg bara under de tvarma täcket medans det var kallt i rummet och bara låg och njöt, älskar när det är kallt i rummet så jag får krypa ner under täcket.
klädde på mig och gick ner, skruvade på tv:en och gick och gjorde mig lite frukost vilket bestod av Jordgubbar och mjölk, finns inget bättre än det på sommaren. 

nu ska jag försöka slipa mig från soffan och göra mig klar för idag väntad det jobb mellan 12 -19.
Det har varit underbart att vara ledig men jag älskar verkligen mitt jobb, tycker det är så rligt att träffa nya människorvarje dag och jag trivs jättebra med mina kolegor! 

har sovit hemma hos min pappa nu sen i Tisdags tror jag och nu ikväll ska jag åka ner till ljusdal för att sova hemma där! 
Egentligen är inte lägenhets livet något för mig eftersom jag aldrig bott så utan jag har alltid bott på landet och haft den frihet jag behöver men nu när man bor så instängt så kan man juh inte göra ett dugg utan att alla ska se en när man ska gå och hämta posten eller om man bara öppna ytterdörren...
Därför kommer jag trivas underbart om vi nu flyttar till huset för då får jag frihet, vet även att patrik vill hellre ha det så än att sitta instäng! 


Bebis drömmar

0
Har suttit nu en stund och kikat runt lite på massa olika mamma bloggar... och oj så mycket jag längtar tills jag har ett eget lite knyte i min mage och tills jag äntligen ska få bli mamma!
Har drömt om bebisar i så många år nu men har varit alldeles för liten för att skaffa ett bran, ett barn kan juh inte skaffa ett barn.
men nu känner jag att den tiden börjar komma och att jag faktiskt nu är mogen för att ta hand om ett till liv och att vi ska bo ihop som en riktig familj..

dock är jag ganska skadad på bebis saker, tittar jämta på bebiskläder och allt som hör till ett litet barn. 
vet tillexempel vilken vagn min bebis kommer att åka i och det kommer vara Bugaboo Donkey duo all black.. så underbart fin! 
kommer köpa massa fina sufletter för att få lite färg på den! 
vet till och med vilken skötväska jag ska ha.. haha är lite pinsamt att jag ens berättar detta men det är faktiskt något som jag drömt om i flera år, många års betänke tid det! ^^



Fina barnvagnen!

Skötväskan, titta så underbart fin den är!


Tänk när vi ska bli föräldrar, längtar!




Drömmarna...

0
Mina deömmar tar väldigt många gånger över hand..
och jag bliv oftasr väldigt ledsen om dom inte skulle gå som vi tönkt det men jag kommer alltid över det...

men nu då så drömmarna om huset som vi hittat käns verkligen som om dom kommer gå i uppfyllelse, om det inte blir detta hus som vi tittar och funderar över just nu så kommer vi hitta ngot annat hus som kommer vara perfekt för oss! 
och därför går mina tankar runt i mitt huvud konstant över hur vi vill att det ska se ut, frågar patrik dagligen tror jag om inredning så han slutar väl lyssna snart! 

men en sak vet jag helt klart att jag kommer vilja ha i mitt hus och det är larm, min pappa har nyligen kopplat in detta larm och det är så bra!
Det är verisures larm som jag då kommer koppla in.
hur bra är det inte när man slipper nyckeln som man bara glömmer och tappar bort hela tiden?! 
om det skulle brinna så märken sensorerna av det och larmar alla andra som bör i huset.
och ni vet dessa gånger man ligger i sängen och är så trött att man inte orkar resa på sig och så kommer man på att man inte låst dörren, då kan man gå in på mobilen och låsa dörren via den vägen och ligga kvar i sängen ( Vet att det lät väldigt bekvämt och bortskämmt men ändå)
det är någ jag kommer koppla in ganska direkt när jag flyttar men det är bara det att jag ska övertala min sambo för han tycker inte att det är nödvändigt men om jag säger att jag betalar för det så kommer det nog väldigt bra! ^^





Ledig Tisdag

0
Det är väldigt skönt att vara ledig just nu, känns verkligen i kroppen att den behövde slappna av lite efter allt som har varit nu på slutet, det har inte varit en lugn stund! 

denna dag startade med att jag vaknade vid 10 av att hjärtat ringde och äkte mig, vilkte jag hade bett om för att jag inte skulle sova bort hela dagen. 
klev upp och plockade lite här hemma men sen satte jag mig med en stor skål jordgubbar och mjölk till frukost och nu sitter jag här i soffan... hur mysigt som helst.

väntar även nu på min farfar som ska hämta mig så jag får åka hem till pappa och spendera natten där, ska även stanna på ica för idag är det jag som ska laga mat och jag kommer bjuda på panbiffar, löksky och potatismos, och för dom som inte tycker om lök ska jag även sno i hop en grädd sås till, och allt kommer förståss vara hemmagjort! 
Allt blir mycket godare med något som är hemmagjort än halvfabrikat!
Hoppas på att det blir omtyckt iaf! 


Fick bilderna ifrån fotograferingen med balbilderoch studentfotograferingen för ett tag sen men jag har inte haft tid att titta igenom dom riktigt men nu har jag tagit mig tid så nu kommer jag snart få dessa bilder och då ska jag visa er! 


Fick denna bild av min mamma på midsommar, det är min fina kusin och min fina lillasyster! ♡ 


Midsommardagen

0
Hade verkligen en toppen midsommar igår! 
Åt lax, sill, nubbesallad, grillat, färskpotatis, jordgubbar & glass, melon och allt det goda som hör till, var även jätte mysigt att farfar och fasters familj kom och firade det med oss! 
Spelade sällskaps spelet 'jag har aldrig' - sjukt roligt spel! 
Drack inte en enda droppe alkohol igår och det tyckte jag var väldigt skönt! 
Skjutsade hem Leif och faster i natt så kom nog inte hem för än klockan var halv4 i morse! 

När jag hörde att Patrik hade börjat titta på tv, vilket jag trodde var i morse  så kikade jag på klockan och då var den 20i 12, helt underbart att sova ut en dag har inte gjort det sen jah åkte till magaluf, så det var välbehövligt vill jag lova! 

När jag vaknade i morse hade en kollega hört av sig och frågade om jag kunde jobba i dag mellan 14-18 och givetvis tackade jag, ja! 
Ett stort plus var att idag fick jag betalt för 8 timmar och jobbade bara 4, det är ganska bra att jobba i butik! 

Hjärtat har åt hem till Ljusdal så nu sitter jag hemma hos pappa själv i mitt rum och väntar på att vi ska äta grillat! 
Ikväll väntar det en mysig tur i bilen runt bergen här hemma för att förhoppningsvis få syn på en nalle Björn. 

Tyckte det är så mysigt att vara hemma hos pappa och mysa framför tv i sängen och kolla ut hur det spöregnar och blåser, då kryper man ner under filten och kikar på film! 


En bild ifrån min studentbidrag som var hemma hos min pappa! 




12 år...

0
...är nu slut.
12 år som jag aldrig trodde skulle ta slut, så många år med fina vänner och underbara minnen! 
alla år har varit toppen bra men jag måste säga att dom tre sista åren tillsammans med RL 11 har varit dom bästa! så många skratt och minnen med hela klassen och att vi verkligen kom varandra så nära!
har träffat dessa människor i stort sett varje veckodag och nu är det slut, jag får hoppas att vi kommer ses ändå men kommer sakna mina underbara kompisar! 

även fast det inte nu har gått så många sen jag tog studenten men jag kan iaf tänka tillbaks på dom sista veckorna i skolan och det har varit underbart, mysdagar i skolan, 10 dagar i magaluf, Studentbalen men människan jag älskar, studentvecka med dom som betyder mest, bästa väns student, och sist men inte min student och studentmiddag med familj och vänner som betyder mycket!

kan inte annat än att le när jag tänker på dessa minnen och dessa minnen kommer alltid finnas kvar, det är minnen som har satt spår i mitt liv på ett bra sätt och det går inte att sudda ut!


Min fina klass! 
 
 
Min älskade lillebror gick ut nian! 
 
Har snott dessa bilder ifrån min moster Malin!
 
 
nu siktar jag mot nya drömmar och nya mål i livet för att gå ut skolan vara bara en epok i livet som jag skulle ta mig öven, men nu kommer det även fler som jag måste kämpa mig igenom.
 
 
 
Igår var min början på detta sommarjobb och gud så kul det ska bli att tjäna sina egna pengar!
men nu sitter jag i soffan hemma i ljusdal och myser under filten för idag är jag ledig och på min lediga dag så kommer jag spendera mycket tid till att städa och tvätta.
 
känner även nu att jag kan berätta om det jag skrev för ett tag sen i ett inlägg där jag skrev att jag inte kunde berätta än vad det var... men det är så här att jag och patrik har börjat kollat lite på hus och nu är det så att vi har hittat ett undrbarthus hemma i den byn jag växt upp i! så i slutet av sommaren eller under hösten så kanske vi bor i ett hur, håller tummarna! 
 
även nu när man börjat tjäna sina egna pengar så kan man börja fundera på saker som man viljat ha tidigare men att man var för liten eller att man skulle inte ha råd att kunna ha det så, men nu när man tjänar pengar så kan man iaf gör en liten del av drömmarna!  
 
 
 


Studentveckan

0
Balen har nu passerat och den var jätte rolig trots att jag hade högre förväntningar på att den skulle vara rolig men det bli vad man gör sig till och jag valde att göra det roligt! 


















Igår hade vi mösspåtaging! 🎉









Idag är det lekar som gäller på skolan och jag har tagit med mig flädersaft! 👌




Magaluf 2014

0
Vilken oförglömlig resa! 
Grabbarna grus har nog varit det stället vi hängt mest på och inte klagar jag för det! Dom har bjudit på så många skratt och roliga stunder. 

Kommer aldrig glömma denna resa, våran studentresan till magaluf 2014.
Nu ska vi ta det lungt iaf till på söndag då det är bal och sen är det bara att tagga om till en sjuk studentvecka och studentdagen! 














Mindre bra dag!

0
 Gårdagen var verkligen ingen höjdare för mig! 
Hade feber, halsont och täppt i näsan! Hade så homo halsen att jag knappt kunde svälja! 

Igår var det meningen att vi alla skulle vara nykter men det Lutade med att tre var nykter och dom andra tre drack men jag var en utav dom som stannade hemma just på grund av att jag inte mådde bra! 
Men vi var inte bara hemma på hotellrummet utan vi var ut och kikade och åt väldigt god mat, hur mysigt som helst brevid havet och stranden! 


Live musik! 



Idag är jag mycket bättre men febern och att jag är hes sitter fortfarande i så jag har bara tagit det lungt vid poolen och solat! 

Brudarna är just nu på party båt men kännde att det var inte värt att åka på det när jag mår som jag mår så jag kände att jag hellre går ut på kvällarna än att bada kallt och få ännu mer feber! 

Ikväll väntar grabbarna grus och jag ska nog gå upp snart och duscha och göra mig klar! 🎉

Hemgången närmar sig med stormsteg och jag känner att jag inte alls är redo att åka hem så jag ska ta vara på varje dag!

Kylen är packad med gott! 



Magaluf 2014!

0
Herregud vad jag älskar detta ställe! 
Soligt och varmt hela dagarna, går runt och strosar och äter god mat och sådär!

Vädret har blivit bättre men det är fortfarande moln som kommer in och tänker solen långa stunder men det är skönt faktiskt för annars är den så stelhet så man kan inte ligga i den hela tiden! 

Sofie som jag berättade om tidigar fick nu dricka så nu var alla taggade på att gå ut och ha kul! Även jag!!
Väl ute på grabbarna grus så träffade jag på vänner som kom idag ifrån hudik, vart man än går ser man någon som man känner igen - haha! 


När vi gick ner igår från att ha varit uppe  på rummet en snabb sväng så möttes vi av detta - en kvinnlig och en malig strippa som dansade för alla vid poolen! 

Fredagens fest!



Kolla storleksskillnaden!