Underbar helg!

0

Min helg har bestått av jobb på fredag, lugn dag på lördag, söndag sprang jag 4 km och sen blev den en mys kväll! Idag klev jag upp kl 6 för att åka med bussen vid 7 för att sedan gå och träna en timme innan skolan! Måste säga att det var riktigt skönt att träna innan skolan man blir så pigg och glad.
Har även bestämt mig att jag ska gå på LCHF tills vi åker utomlands för att se om det fungerar eller inte! Ronja sa att hon skulle gå efter det och då tänkte jag att jag kan väl alltid prova!



Träning!

0
Här ligger jag i, har tränat nu varje dag sen i fredags! 
gymmat varanan dag och så har jag sprungit dom andra de är fruktansvär skönt att vara pigg och aktiv ist för att sitta hemma med en chipspåse på magen och titta på tv, det låter inte lika lockande längre som att åka och träna i en timme eller fler för man mår så mycket bättre utav det! 

efter mitt träningspass idag så var vi in på fasters mack så jag fick hämta mina nya skor, blev riktigt nöjd med dom! 
 
 
 
 
imorgon väntas en toppen frukost som jag redan har planerat och sedan ett passpå gymmet igen och efter det så väntas det kvälls jobb på skolan! 
Fick även en uppgift i skolan idag som skulle vara klar 1 maj men jag kommer förmodligen bli klar redan idag, känns verkligen skönt när man tar tag i skoljobben än att bara tänka att jag gör det sen för då gör jag det alltid i sista sekund och så blir det inte lika bra! 


Provade något nytt..

0
I morse när jag klev upp så hoppade jag i myskläderna och gick ner för att göra bananpannkaka! 
Gud vilken god frukost, nyttig är den oxå! 
jag såg den på kenzas blogg och så tänkte jag att jag oxå skulle prova och jag kan säga att jag ångrar min då inte att jag gjorde det! 
 
Jag mosade 1 banan
tog en 1 och en halv msk Kavarg
och lite mjöl och så blandade jag ihop det med varandra och så stekte jag det! 

( Egentligen ska man ha 1 ägg i oxå men jag hade inget hemma och det fungerade perfekt iaf!)
 
Till det hade jag lite kvarg uppe på och frysta hallon! Riktigt gott! 
 
Idag när jag kom hem så övningskörde jag i ungefär en timme och sen så när jag kom hem så tog jag en spring tur, riktigt skönt verkligen! imorgon väntas ett pass på gymmet! 
 
 
 


Kärlek

0
Idag firar jag 2,4 år med mitt hjärta men även 2 års förlovning! 
älskar verkligen min Patrik! 
 
Det här skrev han åt mig i går, han är helt underbar!
 


Helgen!

1
Helgen har verkligen legat på topp! 
Fredagen startade jag me att kliva upp vid halv 9 och så åt jag frukost med lilla syster för att jag var barnvakt åt henne, sen så klädde vi på oss och tog dom minsta hundarna å begav oss ner mot kajsa och totte, nicita cyklade och jag gick! när vi väl kom fram så fick vi underbart god mat, nicita fick plättar vilket hon älskar och jag fick torsklåda med potatis, riktigt gott! sedan så kom patrik och hämtade mig för att vi skulle åka och fika på finess där vi mötte Patrik moster och kusin så vi satt och pratade, vilket var väldit trevligt med tanke på att vi inte träffar dom så ofta! Sedan åkte vi för att svira om till träningskläder och så åkte vi på gymmet i ungefär en timme sedan väntade en sol tid på 12 min! 
Åkte hem till pappa och lagade mat och satt ute på altanen till ungefär 12 på natten och bara pratade och hade det väldigt mysigt och trevligt! 

Lördagen bestod av att jag klev upp och åt frukost, gick ut och gick med pappa på en promenad på en timme sedan hoppade vi in i bilen och begav oss mot ljusdal för att handla lite smått och gott, bland annat en resväska till mig, toppen bra! 
kom hem och började med maten som bestod av hemmagjorda klyftpotatisar, sås och grillat! Det blir andra gången för mig i år som vi grillat men guud så gott det är varje gång! 
Tog lite gott att dricka till maten och så vart det lika den här kvällen med att vi satt ute på altanen på kvällen och pratade och hade det gott! 
 
Patrik. 
 
Riktigt gott! 
 
Till maten.
 
Till efterrätt blev det vaniljglass med varma hjortron! 
 
och idag har jag varit och tränat och sen har jag inte gjort något mer, hoppas det går något bra på tv:en ikväll och så ska jag bara ta det lungt med tanke på att skolan börjar i morgon! tur att det bara är 2 månader till sommarlov och sen är det bara ett år kvar...
 


Frukost

0
toppen start även den här dagen, gjorde en smoothie på banan, hallon och jordgubbar! 
idag ska jag åka hem till mamma och så ska jag ut och springa sen ska jag bara vara hemma och mysa! 
På schemat i morgon så står det att jag ska vara barnvakt åt Lillasyster och kusin så vi ska ta en liten cykel tur och hälsa på gammel mormor, mysigt! 



Onsdag kvällen...

0
Vilken toppen dag jag har haft, jag åkte och sola, toppen skönt som jag sa! och sen så var jag med syster och mamma men så kom även morbror och kusin så det blev det lite extra trevligt! 
patrik kom och hämtade mig vid kl 4 så vi åkte till ljusdal och så bytte vi om, och hör och häpna, vå åkte och tränade så nu har jag månadskort så ska jag försöka hålla i det här nu då innan vi åker utomlands, det är juh trorts allt bara 2 månader kvar men jag kan hålla i det till vi kommer hem från Turkiet oxå! 
Men efter träningen så åkte vi på coop och köpte en varsin sallad, toppen god! och nu sitter vi här ny duschade och kikar på halv 8 hos mig! 
 
 
Patrik tyckte det var gott han med! 
 
Väldigt slarvigt men ja ja...


Toppen start!

0
En toppen start på dagen blev det denna morgon, en stoor frukost skvaller och DH! 
Har även bokat tid till mig och mamma idag för att sola kl 14, älskar verkligen att sola det är så skönt att bara ligga där och ta det lungt! 
har även tänkt när jag kommer hem att jag ska ta en spring tur när det börjar bli bart på vägarna och solen kikar fram! 
 


Mys tisdag!

0
idag har jag bara varit hemma med mamma, jätte skönt för jag har inte träffat henne på en långt tid nu! 
sen vid kl 4 så åkte jag till ljusdal och så åt jag hemma hos patriks mamma och pappa, korvstroganoff och ris stod på menyn! 

jag har även städat hela patriks rumm så nu är det ren, nybäddat och massa levande ljus, har även hunnit med att sola idag, underbartskönt! bokade även in en tid till både mig och mamma i morgon, måste börja sola nu eftersom jag inte får färg så lätt så jag kanske kan få lite färg när jag är utomland oxå! 
nu på schemat vankas det mys med hjärtat och film!

Ett stooort fruktfat!
 
Hjärtat!
 
Har även hunnit med att måla naglarna! 


Bilder från helgen!

0
Alla fulla, goa och glada!
 
Blev lite för mycket för jörgen!
 
Bilden som jag fick av Alice!
 
Det här fick min syster av mig i påsk! 


Kädade pizza på lördag, orkade verkligen inte göra någon mat! 

jag och smone åt även pizza på söndag men då fixade vi en egen!
 
vi gjorde varma bär med smält vit choklad!
 
Vi fixade även ost och kex!
 
 


Skinny love

0
<
Finaste låten jag hört på länge! 


1 april

0
Länge sen jag skrev nu, men jag tänkte skriva lite om vad som hänt under dom hä dagarna när jag inte riktigt haft tid att blogga och sen när jag få tillbax min egen dator så lägger jag in lite bilder från i helgen! 

Fredag: jag klev upp vid 05.15 och började göra min klar för en heldag på isen, solen sken hela dagen och värmde jätte skönt, brasan var tänd så vi grillade kort och myste men även så fans alkoholen inblandad... så det vart några som fick åka hem väldigt tidigt och några som somnade på plats! det kom mycket folk och vi hade det jätte trevligt. vi åkte hem vid kl 2 och så gick vi och sov en stud för att vi skulle orka med kvällen såvid 5 vaknade vi igen och då gjorde vi oss iordning igen och så var det bara på't igen! 
lika så där, jätte roligkväll! 
 
lördag och söndag har jag inte gjort så mycket på, jag och patrik tog det mest lungt och va och hälsa på svärd! men på söndagen så hämtade jag min bild som alice har målat så fantaskt fin, men än suuupernöjd är jag! och sen kom simone på kvällen och vi åkte och handlade så vi gjorde egen pizza och till dessert så åt vi ost och kex men även varma bär med vit choklad på, toppen gott! 

och nu sitter jag här för mig själv för simone åkte typ för en timme sen och nu väntar jag på patrik för jag ska tvinga han och åka köpa ram åt våran fina tavla! 
men som sagt när jag får tillgång till min egen dator så ska jag lägga upp en bildbomb här på bloggen och jag lovar att det blir idag!