31 maj 2011

0
började dagen med att vara irriterad... inte så roligt för jag hoppades på att det skulle bli en toppen dag! 

men iaf jag ska berätt varför jag är irriterad och det är för att typ i en månad nu så har vi planerat att åka till stockholm på gröna lund det sista vi gör med klassen men sen var det några i klassen som tyckte att det var tråkigt och att vi inte behövde åka dit så då skulle vi ändra på allt... så det kom upp massa förslag på tavlan och ett utav dom var att vi skulle skjuta paintboll och senare på kvällen åka flotte på ljusnan?! det låter juh så kul... först ska vi skjuta på varandra så vi får hur mycke blåmärken som helst och sen ska vi sitta still på en jävla flotte.. det känns inte som om det skulle vara ett minne för livet lixom... 
och om vi skulle spela paintboll hur fin skulle vi se ut då på examen blåmärken överallt... det är juh fin! så nej nej det är absolut inget för mig. 

och den ända andledningen jag sålde new body kläder var för att vi skulle åka till Grönan för det skulle vara roligt och så ändrar dom på det. men nu har jag tröttnat på det här, även fast dom ändrar till något annat så kommer inte jaf följa mä för nu tar jag mina egna penga...27 maj 2011

0
vänskap är som ett tävlingslopp,
har man kärleken med sig
har man redan vunnit. 24 Maj 2011

0
god morgon.... sitter i patriks säng nu med datan i knät för att jag väntar på skjuts till skolan... började för en halvtimme sen men inte jag inte jag tyckte att jag kunde få en sov morgon iat jah men det var bara synd att sovmorgonen inte var planerad utan den bara hände! men iaf så kommer jag vara en timme försenad till skolan men vi har inte nå speciellt att göra nu heller dom sista veckorna i skolan, ska bara typ göra klart jobb sen är det klar och jag har inget jobb som halkar efter så då är det bara att sitta och göra vad man vill på lektionerna! Toppen.
I morgon äre cirkus iaf, lovade lillasyster att jag skulle gå med henne men sen blev det ett gäng till som skulle  gå så nu är det jag, patrik, mamma, nicita, marcus och malin... hehe!
Examen, den är juh snart och jag eller rättare sagt vi ska gå ut nian. gud det känns hemskt att gå på den sista examn du kommer att ha innen studenten liksom... ganska skrämmande faktiskt! 
nu bara för att jag skrev studenten så kom jag och tänka på en sak som hände igår...uscha! Tur att han är strak och klarar det och att han har så många kompisar som stöttar han!

nu ska jag ta och bädda sängen och sen ska jag plocka ihop och åka till skolan... 
Du är här men ändå inte...

0
känns som om det här kommer bli en väldigt jobbig dag, har kämpat imot tårarna hela dagen...


16 maj 2011

0Skolan...

0
Sitter i skolan nu och har matte eller något sånt...jag vet väl inte om jag lyssnar så mycket ^^ Men dagen hittills så har den varit jätte seg, det känns som om det är den sista timmen men vi har inte ens vart och ätit lunch än. Känner Att jag vill sluta så jag kan få åka hem och få helg men det lär jag nog få vänta på. Men och så har vi det här med gymnsium... Jag har kommit in på allt jag ville men nu är det de svåraste kvar... Att välja rätt och det jag vill gå. Gävle, hudik eller Ljusdal?! Men nu ska jag ta och vara lite intresserad av matten, om det nu går!


4 maj 2011

0
sitter just nu  i skolan är är skapligt irriterad för att jag slutade kl halv 2 och så trodde jag att jag kunde få åka kl tio över 2 så jag oxå kommer hem när alla aldra kommer hem vid 3 typ... men nej, nej nu ska jag sitta här till 20 över 3 och komma hem typ 4 halv 5... ååå tokig jag blir!
men om jag tänker på vad jag ska göra i helgen så blir jag lite gladare, eller mycket gladare! för det kommer bli toppen kul inte bara på fredan utan oxå på lördagen! första maj.

0

hmm... jaa det här med bloggande har väl inte gått alls nå bra. skrev juh sist 2 april å det är ungefär exakt en månad sen jag skrev här men ska börja bli bättre på de!

men idag kommer jag nog bara ta det lungt och vara hemma och så för farfar fyller år i dag och i morgon fyller pappa år så vi kommer fira båda två ikväll skulle jag tro... mysigt att äta tårta med familjen och allihopa.
 nu ska jag ta och äta något och sätta mig framför tv:n och mysa ner mig ^^