jag älskar dig mika! <3

0
0
du och jag har stått varandra nära nu under en väldigt lång period, men vad är de som händer? jag har inte fått ett ända samtal från dig nu nästan på 2 veckor, det känns faktiskt väldigt jobbigt. med tanke på allt som har hänt nu under som senaste månaderna så klara jag verkligen inte av att förlora dig mitt upp i allt, det skulle jag aldrig göra! och åter igen med tanke på allt som har hänt så är de massa tankar i mitt huvud som jag aldrig får något svar på och nu med de här kommer det ännu mer frågor, frågor som jag inte vet om jag ska skratta eller gråta av, för i din värld så kanske inte ens dom tankarna finns men jag lovar dig att i mitt huvud finns det många tankar och många tankar just om de här. 
2 veckor kanske inte är så lång tid tycker ni men för mig är det så, för just det här personen brukade alltid ringa mig varenda dag och fråga hur det gick och vad jag gjorde och hur jag mådde. om ni bara visste hur nära det här personen stod mig så skulle ni kanske fatta bättre, och om ni visste hur nära vi var varandra så skulle ni fatta ännu bättre. 
men de kanske är en sak som jag måste acceptera att det kommer vara så här nu, eller har jag fel kommer det inte vara så här?! men just nu är det väldigt jobbigt! 

Älskar dig ska du veta! ♥


23 Mars 2011

0
har bivit hemma både igår och idag, igår på grund av att jag hade jätte ont i huvet och idag för att jag mår sjukt illa, har ont i huvet, ont i magen och ont i halsen!
känner verkligen att jag orkar eller vill bli sjuk nu...
hoppas jag blir piggare till helgen, för vem vill vara sjuk på en helg även fast man inte ska göra nå speciellt?! 
men på fredag är det iaf våffeldagen och då ska jag eller jag hoppas på att jag får gå ner till malin och äta våfflor med hon. 
men nu ska jag gå och äta frukost eller det kanske är frulle nu men aja... 
00.01

0
just nu sitter jag med simone i sängen och bara sitter och små pratar... ganska skönt faktiskt!
det var länge sen jag var med henne såhär sist!
men nu börjar klockan närma sig lägg dags för mina ögon svider och mitt huve vill bara luta sig mot kuden, men ett litet tag till ska jag nog kämpa på. 

och förresten så fick vi en ny hund idag, en liten papillon valp! 
jag ska åka hem och kika på sötnosen i morgon. 

Trötta tjejor!
men nu ska jag nog krypa ner till kojs och läggga mig och prata bara... Natti Natti! ♥


Nationella- No

0
har nyss haft no prov i bioligi, vilket gick piss enligt mig... men får väl hoppas på det bäst! 
men nu är det bara lunch kvar och sen slutar vi, vilket oxå är toppen!
fint väder - Check! 
Sluta tidigare - Check! 
fiska - inte check!

för nu är det så att jag ska ut och fiska, det jag hatar mest i värden för dom får juh ingen fisk ändå! så de är meningslöst,  men vi får väl se den här gången då om de blir någon firre! 
men nu ska jag ta och kila ner på lunch. 


uppe med tuppen

0
nu sitter jag vid köksbordet och äter skorpa och yoghurt och sitter och lyssnar på Linda bentzings låt ifrån melodifestivalen.

och som sagt så är det första skoldagen idag och det känns fortfarande piss! och det känns ännu värre när jag vaknade kl 7 och skulle typ kliva upp en timme senare! Jag vaknade utav mig själv!
Nu har det börjat gått för långt när jag vaknar av mig själv!
men det är väl bara att blicka framåt nu då för om 6 hela, långa, jävla veckor så får vi påsklov... och nu när jag kikade så efter påsklovet så är det ungefär bara en månad innan vi går ut skolan! 

nu ska jag gå och borsta tänderna och klä på mig för att sedan gå till bussen... Åå gud va jobbigt det där lät med att åka till skolan!Sista dagen

0
fy, nu är det sista dagen på lovet och det känns inte riktigt okeej.
i morgon börjar allt igen, jobbena kommer och lektionerna... tungt!

just nu så sitter jag i soffan och bara slöar för tilfället men ska väl gå ut snart och ta en promenad men mammsen och hundarna, riktigt skönt faktiskt!
men nu ska jag gå och fixa någonting att äta så jag är starklart för promenaden! 


Sommarn får gärna komma nu, tack!


Trött tjej!

0
sitter just nu i soffan hemma hos mamma och gäspar för fulla muggar...
men jag kan inte gå och lägga mig heller för jag väntar på att Patrik ska komma hem ifrån gävle, som typ blir efter 12 någon gång. kändes lite drygt att jag ska sitta uppe så länge och sen ska jag kliva upp kl 5 för att jag ska förlja med han ut och anga! Men men... det klarar jag nog ;) 

men för att ha något att göra i en timme frammåt så ska jag kika på big brother!