...

0


Eller? jag hoppas på det bästa!



Tokigheter blev det!

0


oj, oj, oj vilken jävla rolig helg det har varit, allt man kunde önska sig hände!
men nu lite så här efteråt så ska man bli nerkastad av ägg :O bara för att jag låg i Magnus säng, men bara för att han är så snäll så gör han inte det! men Anna kommer nog få de värre hon skulle jag tänka mig. 
och Anna skäms nog lite oxå skulle jag tro! 


Men bara satt ni vet så gjorde inte dom nå, men ändå! Men det kan bli en massa tokigheter när vi är i faren ;)


Bert Ljung

0
Jag tror fan att bert är min idol asså, han är juh helt underbar! 



Åååå

0
Ja orkar inte ens lägga ner tid på dig din dumma jävel!


Bara så ni vet...

0
...så ska min bebis bli lika söt som den här bebisen!


Filmer...

1
Nu har jag kommit på varför jag tittar på skräck filmer och inte typ som The last song (även fast jag har sett det) och skit för då grinar man bara och i skräck filmer då kan man inte grina för då är man bara rädd och det är därför dom är så mycke bättre! jag kolla på 3 filmer igår, och jag grinade till allihopa och det var The last song, Remember me och I taket lyser stjärnorna men filmerna är grym bra även fast jag grina ;)

men jag har nyss kollat på bilderna som malin knäppte på mig och Markus som pappa skulle ha, och tänk att jag kommer få stå ut med dom så länge jag bor hemma, för pappa skulle juh sätta upp dom på väggen han...








Men nu ska jag gå och värma o'boy och sen titta på The last song, Igen...


Det gör ont i hjärtat.

0
I morse när jag vaknade var det -20 jag trodde jag skulle dö. det var svin kallt! Men det är tur att det är sista dagen i möra för sen är vi lediga på fredag!
Dagen idag har gått rätt bra eller den var ganska seg tills marie sa att vi fick baka om vi inte hade något annat att göra så vi gick ner till köket och bara för att vi skulle få baka så fick vi städa köket oxå efter Magnus och de tog en timme och då hade vi en annan lektion så då fick vi inte baka de vi villa utan vi fick baka chokladbollar som gick på 10 minuter eller nå, och det var typ den tiden vi fick från engelskan för att baka! men sen kl blev 5 hade jag utvecklingssamtal dom tog ihjäl mig tror jag... eller nä inte riktigt så vare, det gick faktiskt bra vilket är väldigt tur för sista tiden har jag inte gjort ett skit nästan!
Men i morgon blir de först skolan sen så åker jag på fäla där mormor hämtar mig vidare till mamma för att vara barnvakt och sen åker jag å mormor hem till henne och jag sover där, mysigt!
Sen på fredag så blir det tjej kväll hemma och hör här, jag ska vara hemma hela helgen! Men de här helgen kommer bli toppen ändå men sen helgen efter den så blir jag inte hemma då har jag varit hemma för länge ;) 

Men nu ska jag ta och städa för de ser förjävligt ut kan jag säga! 

Det gör ont i mitt hjärta när en person som står mig så nära inte vill prata med mig.



Bara så ni vet så är det här typ världens snyggaste!

Puss♥



Helt Amazing!

0
Älskar låten!


Saknar diig...

0




Nu, sen & för alltid.

0
Jag ville bara säga att jag älskar dig tjejen! du är helt underbar på alla sätt och vis! ♥



it's hard.

0
The only time in my life now that I'm happy is when dreaming.



Du är ett avslutat kapitel...

0
i mitt liv! du kommer och går som du vill men nu jävlar får du tare seriöst om de ska vara nå och det lär juh inte hända på ett bra tag så nu är du bara ett avslutat kapitel.

Just nu sitter jag och kikar på tv, 16 and pregnant ;) och väntar på att pappa ska komma och hämta mig så vi kan åka hem och fira fars dag och sen åker jag vidare till mormor och sover där för att jag börjar kl halv 10 i möra så de blir sovmorgon, grymt skönt! 

men nu ska jag ta och packa lite så jag kan åka så fort som möjligt för att det var skapligt segt att sitta här själv! 




Fars dag!

0
Grattis till värdens bästa pappa! ♥



Mys!

0
har precis kommit hem från en mysig kväll hemma hos farmor, jag satt under en mysig filt framför en öppenspis och så satt vi och kika på tv, hur mysigt som helst! ♥
Så nu ligger jag hemma i sängen och kikar på 2 1/2 män och äter nå räk chips och deicker nå kokos dricka skit gött! och snart ska jag och pappa åka ner på affären och köpa frukost!
men i möra är den äntligen helg och eftersom simone har fyllt år så ska vi fira henne på kina i morgon, så hon har bokat bord och grejat, det kommer oxå bli hur mysigt som helst!


Äntligen!

0
Ding, ding, ding i morsen när jag vaknade höjdes humöret, det har äntligen kommit snö.
men just nu sitter jag hemma hos Simone och jobbar, det är så otroligt skönt med Hsd! och dessutom så är det bara 6 veckor kvar innan vi får jullov, och det gillas skarpt!
I fredags så var jag och Anna på Halloween Fest i Stocksbo, och den kvällen var den roligaste på länge men det kanske inte var så roligt för dom som hyrde den för det var 2 fönster som gick sönder och jaa de var nog minst 10 stolar så pajade oxå under kvällen. så jag tycker lite synd om dom som fick betala för allt men förutom det så blev det en toppen kväll.

<--- Jag, Anna --->

men nu ska jag fortsätta med arbetet så jag blir klar!





0
Jag  minns när jag var liten och min morfar hade precis gått bort, då stod jag ute en kväll och tittade på stjärnorna och så såg jag att en blinkade och då trodde jag att det var morfar som vinkade till mig och att han ville visa att han mådde bra och nu när jag och min lillasyster skulle åka hem från mormor så ställer hon sig och kollar upp i himlen och så ser hon en blinkande stjärna och så säger hon
- Titta morfar vinkar till mig!
och så blev hon jätte glad! och hon vinkade tillbaka och så sa hon "god natt morfar" och så hoppade hon in i bilen.
Sen när vi satt i bilen så frågade hon om morfar sov med vingarna på eller om han tog av dom så han kunde sova skönt!
Åå jag tror jag skulle svimma, tårarna började komma... 

~♥~



~♥~


Grattis Simone!

1
Grattis påre lillfisa! hoppas din dag blir toppen!
Älskar dig! ♥



inte lätt när de är svårt...

0







Roligt man kan ha!

0
haha om man sitter hemma en dag så kan de lätt bli att man får tråkigt! och jaa... då kan de juh gå som de går ibland ;) 





Trött tjej...

0
Vaken med tuppen, eller vad är det man brukar säga?!
Men iaf så är jag vaken för tidigt för att det ska vara lov, men jag är barnvakt så måste väl kliva upp och ge henne frukost och sen gå med henne på dagis! Men jag kan lova er så fort jag kommer innan för dörren hemma igen så ska jag gå och lägga mig!
Men nu ska jag gå och droppa ungen på dagis!
Pösshay!