Hemma!

0
ja de ser ut som om jag bara blir hemma ikväll men jag kanske ska åka med Alex en sväng men det vet jag inte än! 
nyss så var jag ner på fala och köpte godis - hehe
jag hyrde en film oxå en rysare! - The Final Destination jag får hoppas att jag vågar kolla på den själv nu då, men det ska jag nog kunna! 
nu ska jag gå så Puss på er igen ;) 


Vad ska man gö?

0
Det är lördag kväll och jag sitter hemma och inte vet vad jag ska göra!? 
jag vill hitta på med nå... jag orkar inte vara hemma och ha tråkigt! så äre någon som vill hitta på mä nå? a men jag orkar inte ens blogga nu för jag har så jävla tråkigt...

Puss hej/ Mika


Kajvall

0
i morgon (fredag) så ska våran klass till kajvall, det är ett ställe där man kan åka pulka och skidor! 
hoppas det kommer bli kul ;D 

min dag idag sög get pung kan jag lova fan vad jag var sur på 2 personer!! åå men jag kommer iaf inte jobba med den ena iaf nå mer för det har jag sagt till lärarna för om jag hamnar i samma grupp som henne så kommer jag få nå fel och så jobbar jag inte! 


men i möra så ska jag oxå följa med Linn hem och Sanna ska oxå de vi ska passa Isak, Linns lillasyster! men vi ska köpa kina mat - Mumma! 
och sen när hennes mamma kommer hem så ska vi åka till kåken eller inte på direkten vi ska väl lämna lite grejor först! och sen så går vi väl dit!
det kommer inte bli nå bloggande i morgon för jag är inte i skolan bara ute och sen kommer jag hem typ vid 1 eller nå morgon natt så jag kanske slänger in ett inlägg då, men vi får se om jag orkar eller om jag har somnat -
hehe

Nu ska jag gå och packa och sen ska jag faktiskt lägga mig så jag orkar med morgondagen ;)


det här är stugan som ligger där men det är inte min bild så ni vet!

Puss/ - Mika


Outfiten!

0
ja jag hinner slänga in en bild på Outfiten oxå! 



ser ni bara mys kläder och tjock strumpor ;) 

Puss & kram // Mika


Igen...

0
ja just nu sitter jag hemma när jag borde sitta i en buss på väg till skolan?! Hmm hur kan de komma sig då?... jo för Mika missa bussen igen! lyckat.. eller inte!
jag fattar inte att jag är så trött på morgonen, men jag kliver upp och så tycker jag av väckarklockan och sen så går jag och lägger mig igen! haha men så kan de va , men jag måste iaf bättra på mig så jag kommer upp till skolan!  



i dag ska jag åka hem först och sen ska jag åka till fäla för att jag ska vara med Linn, vi ska på kåken! jag vet inte om de kommer bi så kul där för att de är ju onsdag och jag har varit där en onsdag förut och då var det inte kul för att det var så lite folk där... vi hittar säkert på någonting att göra medas vi är där! 

igår var klassen i väg på någon teater som söög! jag fattade ingenting jag somnade 2 gånger, 2 gånger fattar ni att den måste har varit tråkig då?!!! 
innan vi gick från skolan så sa lärarna att vi som skulle åka buss inte fick gå tidigare för att vi skulle vara mä men sen så helt plötsligt fick två stycken gå och jag och tilda fick sitta kvar så vi missa 20 över 3 bussen och fick åka hem halv 5 ist! och det var inte kul för jag kom inte hem förrän halv 7 för att mamma kunna inte hämta mig för att hon färga håret. Hur drygt som helst!! 

men min skoldag idag kommer väl se ut så här 

Först engelska men den missar jag,
sen matte men då är jag där redan så den hinner jag mä
spanska 
Lunch 
och sen är det Hk och Film 

vi har dela upp oss i två grupper så den ena gruppen får göra sin egen film och den andra får ha Hk 
jag har redan haft Film så nu har jag Hk! jag tror vi skulle baka egna piroger (stavning) idag förra gången gjorde vi Tortelinis ( stavning) dom blev ganska goda iaf! hehe
vet ni det är -32 minus ute  det är SVIIN kalt! jag som vill att de ska vara vart och skönt men nej, nej här ska vi frysa ihjäl... så idag blir det bara mys kläder som är varma och sköna! och så blir de tjock strumpor oxå! Varm och skönt vettu ;) 


Xxxxx- Mika 




Wallander - Mörkret

0
ikväll blir det å kolla på wallander! som alla söndagar ;) 




Söndag!

0
Det blev ingen frida igår men de blev simone ist! :) 
i går kollade jag på när KIK spelade match och dom var jätte duktig men vi var inne i en lada eller vad man ska säga så det var jätte kalt jag trodde jag skulle frysa ihjäl! dom spelade emot Delsbo! 
nu ska jag oxå börja på fotbollen, jag och pappa ska bara åka och köpa saker för jag har tappat bort skorna, benskydden och strumporna!... hehe
i morgon så börjar vi kl 11 och jag vet inte vilken buss jag ska ta...
nyss så har jag och Nicita bakat cupcakes! vi har inte hunnit ätit några än men jag hoppas att dom smakar bra ;)

nu ska jag gå och göra klart dom så vi ses sen!! 



Kisses//- M


Mika Johansen!

5
Då är man kung, kung, kung i baren!

eller ska man kanske säga Bild rummet!? hehe aa det ska man för jag skulle ruska en färgflaska och så fanns de inte någon kork på den så all färg flög överallt!  och på våra kläder kom det oxå på! hehe förlåt!

men jag måste be om ursäkt för att jag inte har bloggat något med varje gång jag skulle blogga så har du blive nå fel så  dom stänger ner hela min sida... och då tas allt bort det jag skrivit och då orkar jag inte skriva om de... 

men min förra helg var awesome jag var med bästa frida! <3 Mys mys!
men veckan som har varit nu har inte varit rolig för än idag för resten av den här veckan har jag bara varit arg på en person! men i dag var det kul för då satt walle, pontus och fredrik ute med mig och linn och vi hade skit kul! 

men i möra ska Linn, Tilda och kanske Simone följa med mig hem och sen ska vi göra nå å äta, göra oss i årdning och sen blir det kåken! de kommer bli skit kul hoppas jag, för det brukar det bli när linn är med!! <3 
men de är bara för att hon har damp ;) hehe
det kanske kommer komma lite bilder sen fredag då! 
och sen på lördagen så ska jag åka till Delsbo för att jag ska kolla på fotboll och sen efter de så kanske de blir frida? eller vad hon sa
:D

Vet ni nyss åt jag min första semla men det var nog den sista för den var så himla stor och så fick jag jätte ont i magen! 


nu ska jag träna på läxan puss hej och så hörs vi senare! <3

Kisses/- M


Rubrik?

16
jaa jag har inte hunnit blogga igår för då var jag i ljusdal och Malin och så har jag inte suttit vid datorn förr än nu så jag tänkte att jag kunde blogga nu då en sväng! 
idag har jag oxå varit på slotte och det var jätte kul idag, eller inte jätte kul men det var ok iaf! men det var en tant som lukta urk, åå fy fan jag kunde inte så nära henne!
men i möra ska jag, Tilda och simone hem till mig en sväng och sen ska vi på kåken men är det någon som vill hitta på något på lördagen för jag har inte nå alls att göra då! :( 
vad ska ni alla göra i helgen då? :) 
nu ska jag gå och läsa på engelskan för jag kom på typ nyss att vi hade engelska tills i morgon... hehe men de var inte så många ord. 

Kisses/-M


Skidor

5
Nu har jag precis kommit hem från backen och det var skit kul att åka med My & Julia! 
men idag så var det första prao dagen och det var ganska kul! men i möra ska jag dit igen och jag hoppas att det blir lika kul i möra! 
men på torsdag så har vi hittat en prao plats vi ska vara på estetiska Bild & form det tror jag kommer oxå bli jätte kul! 
men jag kommer inte kunna blogga så mycket nu under dom här dagarna för jag kommer inte kunna blogga när jag är där så jag kommer blogga när jag kommer hem som nu. men i möra ska jag kanske sova hos malin för att det var ett tag sen jag träffa henne. 
Men nu ska jag gå och dusch så god natt och sov gått :)


Bildbomb

9
Nu kommer de bilder sen jag och Tilda knäppte kort! 



















Kort knäppning!

3
ja nu ska jag gå ner till tilda för vi ska knäppa lite kort men ida så har jag hadt hemkunskap hela dagen för vi skulle baka till föräldrar mötet! men de var bara jag, Tilda och Simone som var nere i köket vi spela musik och hade jätte kul! det var iaf roligare än att ha riktiga lektioner! i möra ska jag åka skidor med my och några fler tror jag, det kommer bli skit kul.
ni får se lite bilder nu sen vi var i källaren och baka! 

















det kommer säker komma lite mer bilder sen efter jag har kommit hem från Tilda :D

Kisses/-M


Skolan

5
nu sitter jag i skolan och ska snart ha engelska - jag hatar engelska 
men i morgon ska jag, Tilda och Maja prya på Media på gymnasiet och lika så på onsdag men på torsdag fick vi inte någon prao plats så då fick vi en hsd ist! skönt att vara hemma men på fredag så ska vi till skolan och sen efter skolan ska Linn följa med mig hem och så ska vi köpa pizza eller nå och sen ska vi göra oss klar och gå till kåken!
Men den här var skit bra och jag hoppas att det kommande helgen blir lika bra! men det ska nog inte vara nå problem när man är med Linn.
men nu kommer det fler bilder!


Simone slängde mig oxå i en snöhög! 






Sorry

4
förlåt att jag inte har skrivit nå men jag har inte orkat för jag har gjort annat men nu sitter jag hos mormor och har nyss ätit glass ;) 
men jag bloggar mer när jag kommer på fäla och jag lägger ut bilderna oxå då för jag har fått dom av simone nu eller jag har inte fått dom jag tar dom från hennes blogg - hehe!
men jag fick iaf ta dom!!
men hur blev allas helg nu då, blev den bra eller dålig?

Kisses/-M


Pizza

0
ja nu sitter jag här oh läser kommentarerna och så säger ni att de inte går att kommentera är det någon som vet varför det inte går att kommentera vissa inlägg, det är ganska drygt! 
men vi fr väl hoppas på att det går att kommentera det här inlägget då.

men jag tänkte lägga in lite bilder sen igår men det kommer komma flera men jag ska få dom av simone så dom kanske kommer upp senare eller i morgon! 









Jaa nu fick ni ju se gårdagens outfit oxå men kanske lite blöt (!!)
men nu får vi bara vänta på andra bilder oxå! nu tror jag att jag ska gå och beställa en pizza -  hehe
och sen ikväll ska jag kolla på melodifestivalen så det blir en myskväll ikväll, hur många är det av er som ska kolla på melodifestivalen? 

Pussar/- M


Vaken!

0
ja jag han inte blogga igår jag var så trött när jag kom hem men min fredag var skit kul den, hur var eran då? 
först så fick vi sitta och vänta på att Linn, Maja, Matilda och sanna skulle komma för dom skulle komma kl 6 men dom kom typ vid 7 eller nå men sen så spel vi kort och kolla på någon film och vi hade jätte roligt tills Mange och Emil kasta mig i snön typ 3 gånger eller nå men det var oxå kul nu när man tänker på det!

och sen typ vid halv 12 så åkte dom  hem men jag stanna kvar och så var jag med Glenn och Johannes, Glenn visa några kort trick och jag skulle sabba för han men han hitta mitt kort ändå jag fatta inte hur han gjorde de :P

jag lägger in lite bilder sen kvällen sen när jag har laddat in bilderna men nu måste jag gå och äta nå.

Puss/- M


Bråttom

29
nu har jag verkligen bråttom!! jag kommer inte kunna blogga nu på hela kvällen men jag ska försöka blogga när jag kommer hem igen och då kommer jag oxå troligtvis svara på kommentarerna. men om det inte blir i kväll så blir det i morgon! men jag vill önska alla en fortsatt trevlig fredag kväll och ha kul nu allihopa för det ska jag :D

XXXX Mika


My girls is amazing

23
"I gotta feeling, 
That tonight's gonna be a good night
That tonight's gonna be a good night
That tonight's gonna be a good good night"

jag har en känsla av att den här fredagen kommer bli skit bra för Linn, Maja, Matilda; Simone, Tilda och jag ska gå på kåken och det kommer bli sjukt kul! 
Nu måste alla passa sig för nu kommer vi ;) - Haha
men nu ska jag ta och hoppa in i duschen och göra mig redo för kvällen! men jag bloggar mer när jag är klar! :) 

Kisses/ - M


I'm up!

22
ja nu har jag vaknat och gud vilken sjuk dröm jag har drömt i natt, jag kan inte ens förklara - haha
men jag kommer bogga lite mer sen för nu ska jag och simone gå ner och äta frukost! 


Kram M


Oj, oj, oj

7
nu blev det mycket bloggande i kväll men va äre dom säger?! - Back on track
men jag börjar tycka att det är kul att blogga igen och att jag får kommentarer hela tiden de gillar jag! 
men nu undrar jag om ni vet någon bar sida sär man kan köpa snygga skor? för jag är typ helt besatt av skor jag vill ha en hel garderob full av skor! hehe är det någon som känner igen sig? 
men nu ska jag fortsätt kolla på film!

Kisses/-M