Valborg!!

2
Det är valborg allihopa! :D och jag ska åka med Mage och dp i kväll och träffa folk som jag sa i går! men jag ska ha mä mig en hel väska mä raketer! och jaa undra hur det kommer då - Hehe!


Eld & Vatten...<3


skulle jag låta det här försvinna...

0
... Nej de skulle jag inte!! jag skulle aldrig låta en vänskap som har varit så länge bara försvinna sådär!


men idag är det ju den 29- April och det betyder att det är Valborg i morgon! så vad ska alla göra på Valborg?!
själv ska jag vara hemma först ett tag en kommer mange och dp och hämtar mig och så åker vi till fäla och kollar där och sen vidare till yg! i yg är det massa trevligt folk! kul ska det bli!
men nu ska jag sova för annars kommer jag aldrig komma upp i morgon och iväg till skolan (fast det skulle ju inte skada av att vara hemma)


Goda nyheter!

1
nu är jag tbx för nu har vi fått vårt internett tbx!! sköönt som fan men nu ska jag åka en sväng bloggar när jag kommer hem! ?

1
Vad fan äre som händer jag fattar  verkligen inte någonting men aja de får väll vara som det är, jag kommer inte krypa fram och säga förlåt för något jag inte vet vad jag har gjort.
och allt har förändras det finns bara en person kvar som jag litar på och det är Linn! Älskar diig Linn!! ♥


Grattis Linn!♥

0
åå gattis Linn! jag saknar dig som FN och jag hoppas du får en bra dag och att du kommer hem snart! ♥jag är tbx! eller jaa när jag är i skolan så kan jag skriva men inte annars för jag har fortfarande inte nå internett...


Tbx ett tag iaf!

0
jag sitter hemma hos simone nu men när jag kommer komma hem så har jag väll inte något internett - Suck! 
men idag har vi iaf hemstudie dag, inte för att jag vet om de går så bra men ;)
nu ska jag gå och kolla vart simone tog vägen, hörs sen!


Åå Drygt!

0
fy vad drygt för andeledningen till att ja ag inte har bloggat är för att vårat internett har pajat hemma så nu sitter jag hos farmor och farfar och blogggar men jag kommer komma tbx när vårat internett är tbx och det kommer nog inte ta så lång tid!


mot gävle! nu sitte...

0

mot gävle! nu sitter jag på tåget och är på väg till gävle och sitter mä en jävla hög, kul kommer de bli iaf. Och sen ska jag på kåken, mä tilda sanna och simone vi kommer typ komma hem vid 6 och sen åker vi bussen till fäla. Men jag hör av mig sen när jag har vid!00.00

0
jaa nu ska jag gå och lägga mig och ladda för morgondagen! då blir de att jag åker till gävle med Simone och Patrik! - Kuligt värre!
och sen på kvällen ska jag åka på kåken! men då ska Tilda mä oxå. och jag hoppas att vi ska åka hem vid 12! 
men det får vi allt se ;) 
men nu ska jag pack för i morgon för jag kommer inte hinna det i möra! vi ska kliva klan 6 så god natt! :) <3


Hemma nu!

0
Nu har jag kommit hem efter att ha spenderat min dag med Tilda, Sanna, Simone & Patrik :) kul vare! 
men nu ska jag färga håret på Simone ;) och i morgon ska jag åka till gävle med Sanna, Simone och Leon! kuligt värre men jag skriver sen när jag är klar!!


satan!

0
oj nu måste vi nog skynda oss! vi skulle kliva upp kl 8 men det blev inte så för just nu är klockan 09.16 så nu börjar vi få lite bråttom! - haha men så kan de gå när man somnar om!
men som sagt idag ska vi äta på kina och dom servera oxå sushi jag gillar faktiskt de men inte alla grejor som är med där!
man aja nu måste jag skynda mig iväg, jag kan inte sitta här och spilla bort med att sitta med datorn!
puss hej hare bra idag jag kommer förmodligen blogga mera sen när jag kommer hem! 

Btw Värrrrdens sööötaste!
Skum tjej 95

1


jaa ibland har man inte riktigt kloka kompisar...Simone Time!

2
kom typ nyss hem från kåken... eller nyss och nyss ty p å3,5 timme sen! - haha
och där träffade jag efterlängtade Oscar, gud var det var länge sen jag träffa han. jag har saknat han otroligt mycket! <3 - Bff for ever! <3
och så träffa jag Simone, Emma, Sebb, William och massa fler! trevligt värre!
men nu är de så att jag är sjukt sugen på att kolla på film med någon och äta godis xD haha jag vet inte varför men det vore mysigt - hihi
nu ska jag gå och trycka på tven och lägga mig och kolla på film för vi ska ju faktiskt upp före 11 för att vi ska hinna mä bussen till ljusdal och äta på kina och hare mysigt där! 
jag kommer uppdatera innan jag åker i morgon!
Trött!

0
jag tror jag måste säga som Erik
- Ge mig sömntabletter så jag kan söva!
för jag är Verkligen trött men jag kan inte sova... och de är så drygt! och något som är ännu drygare är att man kan inte hitta på ett skit att göra när det är lov men sen när man går i skolan så kommer man på hur mycket som helst!
men just nu så pratar jag med ****** jag ska nog inte säga Hon/hans namn för att hon/han ska försöka ta av sin mammas Bh med en hand, för Hon/han skulle kolla om de var svårt - haha Hon/han skämta så ni vet! Eller de får jag hoppas på ;)

Men kan ni gissa vad jag sitter och äter då ;) det är då aldrig Tutti Frutti - Nej, nej de är ju äckligt! haha

men nu ska jag nog gå och lägga mig och kolla på en film - myyys ;)
Puss Godnatt <3på väg ut!

0
nu ska jag ut för solen lyser jätte fin så nu ska jag ut och få frisk luft - skööönt! ❤hemma nu!

0
å gud vad skönt att vara hemma! även fats jag har vare hemma ett tag men jag har inte suttit mä datan...
men just nu sitter jag hemma hos mormor och kollar på johan falk. jag älskar dom filmerna jag!

men just nu sitter jag och tänker på om man gillar någon och så försöker man prata med dom så mycket som möjligt och man tror att han/hon inte håller på med någon annan men och så får man reda på det sen och han/hon fortfarande skickar med henne som om inget är fel... hur skulle ni reagera då? - jag måste bara fråga! 


på väg hem! fy va...

0

på väg hem! fy vad skönt att vara på väg hem! Men vi har 10 mil typ kvar att åka... Men i natt ska jag sova hon mormor och sen i möra ska jag hem och inte göra ett piss tror jag men på torsdag ska jag vara med sanna och simone jag ska tvinga mä sanna och vi ska äta på kina? Och sen kanske fika? Jag hör av mig när jag kommer hem så kan jag blogga riktigt men just de jag har inte knappt ett enda Kort så de blir inga sånna...Fjälls! jag nu bär...

0

Fjälls! jag nu bär det av mot fjällena asså fjälltopparna.men nu är de bara en enda dag kvar innan jag komme hem! Fy fan vad jag längtar man får ju lappsjuka av att sitta här uppe! Men det är tur att jag har med mig min telefon för om jag inte hade haft den så hade jag DÖTT! Men när jag kommer hem så kommer jag sakna min linn hon har åkt till portugal men jag hoppas att hon hare skönt och att hon mår bra:) Puss påre linn!<3oj oj oj förlåt!
0

oj oj oj förlåt! oj förlåt jag har helt glömt bort att blogga men vi har Mest åkt skoter, men just nu vill jag bara hem! Jag vill inte vara här mer! De finns fan inte nå att göra på kvällarna när vi har åkt skoter klart. Seriöst, KOM OCH HÄMTA MIG!!påväg! ja nu har...

2

påväg! ja nu har vi kommit i väg och jag vill bara dö! Jag ville verkligen inte åka iväg, jag ville vara hemma över påsk som alla andra är... Men vi ska iaf stanna i östersund och äta och sen åker vi vidare. Och just nu sitter jag bara och vänta på att linn ska ringa till mig och berätta. Men aa de kommer nog inte hända idag. Men nu sitter jag och lyssnar på musik det är ganska skönt för jag hör inte vad dom andra säger! Men kom ihåg att lura många idag nu då jag har redan lurat några stycken;)