Rösta på mig :)

9
hej nu är jag med i månadens blogg! snälla rösta på mig! :)
klicka på den här länken så kommer du till inlägget! ♥
http://malinjennywestman.webblogg.se/2009/september/manadens-blogg-3.html
jag litar på er ;) <3


Ont i huve!

2
hej dag har det varit en vanlig skol dag! men Jag, Maja, Tilda, Simone och (jonna) skulle montera upp 2 stolar åt lärarna och det gick inte så bra för vi kunna inte få in skruvarna! men till sist lyckades vi, men det var jätte stora kartonger som stolen/arna låg i så vi stoppade ner Markus i en utav dom och så sa vi till conny att han skulle hjälpa oss att få upp lådan men den satt inte fast egentligen men vi lura han! men när han skulle komma och hjälpa oss så sa han men den här satt ju inte nå hårt e!? men han märkte inte att Markus  vad där så simone fråga han sen om han hade sett någon i låda och det hade han inte så när vi berätta att han låg i lådan så skratta han!
och i dag så skulle Jag och simoen bränna papper men det funkade inte så bra bara med ett stearin ljus så vi gjorde en egen "brasa" haha vi gjorde nästan slut på alla tändstickor! Förlåt Bettan! ♥
men idag har jag handlat en ny foundation och en ny mascara och så blev det klubbor!
jag ska testa en foundation som man har en rull sak till, vi få se hur bra den är... ni får veta de i morgon för jag ska använda den innan jag ska till skolan!
men igår skrev jag på papperna till Tingen i hudik... frö jag ska till tingsrätten den 6 oktober frö grannen slog mamma och jag såg det så nu är jag vittne! jag hoppas att det inte blir så farligt!
men nu ska jag gå och äta, hörs i morgon!
Puss,Puss♥


Nikon D3000

1
nu sitter jag hemma och kollar på tv och lyssnar på musik! hehe jag vet inte om det går så bra att kolla på tv samtidigt jag lyssnar på musik!
men jag var hem till mamma nu en stund och då var Malin där och hon har fårtt(!?) en Nikon D3000 och lita avis jag blev då när jag fick prova den! så nu är det bara att spara pengar för att kunna köpa en  sånn men jag vet inte om jag ska ha kvar mig gamla eller om jag ska sälja den!? vi får se hur jag gör...
men en sak vet jag och det är att den där kameran ska bli min!
men min dag i dag har väll inte varit så speciell, i morse så frågade jag farfar om han kunde köra upp oss till skolan hela vägen för vi villa inte gå för det var så kalt ( Farfar kör bussen, x-trafik köra han) och han körde upp oss oxå, tack farfar ♥ och Sara åkte med oxå så hon skulle bara åka till korsningen och så skulle hon gå därifrån till gymnasiet men farfar skjutsade upp henne hela vägen oxå!
men i dag slutade vi kl 3 (DRYGT) men de är så krångligt för oss som bor i fäla för det går inte bussar hela tiden till färla/korskrogen det är bara ty 3-4 gånger per dag och dom gångerna är typ en vid 2 och en vid 5 och sen går det bussar tidigare oxå men det är dom bussarna vi måste ta om vi ska komma hela vägen hem och den som går 5 åker till näsberg och den som gå 2 går till krogen så det skulle ju vara mkt lättare om vi fick ta 2 bussen!
men i dag har vi oxå kollat på film, jag kommer inte ihåg vad den heter men den var ganska bra tyckte jag men vi fick se den på engelska asså engelsk text och tal men det gick bra för man fatta ändå!
men nu ska jag kolla på CSI NY.
puss, puss ♥från en öde plats!

5
hej nu var det ett tag sen igen men jag har inte orkat skriva på ett tag! ( som ni ser)
me det här kommer inte bli något långt inläggg för jag är jätte tröt! j
jag klev up kl 5 i morse!
men nu sitter jag i husvagnen i lofsdalen, med pappa är jag här men medans jag är här så är simone och tilda på kåken och jag sittet här med 3 ungar och ar inte något att göra! men men sånt är livet! det kommer ju fler gången som dom ska på kåken och då kanske man får följa med?! men jag gillar ju att vara här uppe men det finns inte så mkt att göra n'r det inte finns snö!

men idag har vi haft engelsk, matte, spanska och idrott!
Engelskan gick bra, jag tror att jag har alla rätt på den! men på spanskan gick inte det lika bra för vi skulle plugga in 2 kapitter på en vecka å det var 75 glosor och så skulle vi kunna texterna på kapittlen oxå så det blev lite mkt! men jag fick iaf 26 av 32 man måset minst ha 16 rätt för att få G så jag fick ju ge! Jihoo
jag trodde inte att jag skulle klata det alls! men lite kunna jag iaf!

men på idrotten hade vi orgentering ochdet gick inte bra kan jag säga för först stämplade jag 28:an på första rutan och sen när jag skulle leta 2:an så hitta jag inte den men när jag leta den så träffa jag Olov så då gick jag med han och prata ett tag för då gedde ja upp  orgenteringen! haha. men sen så gick Olov och då fortsatte jag att leta 2:an men jag hitta inte den isf så jag gick tbx till skolan där vi började och så skulle ja prata med Anna (lärare) men hon var inte där, men då gick jag till Maja, Lucas och Frida  så dom hjälpte mig! då när dom hade förklarat vart 2:an var så hittade jag 3,4,5,6,8 och 9 me när jag skulle leat 7:an så gick jag in i några rosa buskar som jagfasnade i och jag fick skit i håret å massa så den gav jag upp på!
aa men iaf så är jag hade hittat kontroll 1-9 (men man ska hitta 28 st) så gick jag tbx till skolan och då när jag kom dit så sa dom
- haha, men mika!? du skulle inte göra dom där nue! du skulle ta dom häromkring först!
för dom kontrollerna jag egentligen skulle ta var bara runt skolan typ så det hade ju gått mkt lättare att hitta fler om jag hade vetat de, men man kanske ska kunna hålla kartan rätt oxå för attdet ska gå bra! ( men jag höll inte kartan rätt iaf för jag snurra den runt, runt jah!)

men nu ska jag gå och sova tror jag för jag är jätte trött!
god natt påer, hör av mig i morgon! när  jag har vaknat!

Puss,Puss ♥

Till moa!

1
nu lägger jag upp hur man gör en header! För moa villa det! :)
först måste du gör en bild som du vill ha!
sen gör du bara som jag visar på bilderna!
jag  hoppas att du fattar men om du inte gör det så får du säga till! :)


Farmor <3

6
jag hoppas att du klarar dig! jag vet att du klarar dig! jag vet inte hur mitt liv skulle vara utan dig!? snälla kom hem snart! jag vill krama dig jag vill kunna prata med dig och då måste du komma hem och du måste vara frisk!
men varför skulle det var du? men jag vet iaf att du har vaknat och jag hoppas att du kommer kunna prata snart!
jag vet att du är på sjukhus men ja vet inte om du kommer komma hem nå mer, men en sak vet jag och det är att du är min farmor och jag kommer alltid älska diig <3


ARG!

7
åå jag blir så arg för min telefon fungerar inte! jag kan inte prata i den jag kan svara men när jag har svarat så höra jag inte någon i luren! åå det är såååå jobbigt så nu har jag funderat på att byta telefon till en sony eriksson w995!
är det någon som har den!? isf är den bra?
Puss.Puss♥


Sjuk!

1
åå nej jag börjar bli sjuk jag mår jätte illa och håller på att kräkas så det blir inte någon skola i morgon :( men det var tur att jag tog hem mina skol saker så jag kan jobba hemma ( om jag orkar) det var värkligen inte det här jag villa, jag vill vara frisk!
men i morgon om jag är piggare så ska ja till Söderhamn och shoppa vinter skor, vinte skor och vinter skor :P haha det blir nog "sommarskor" men ja kommer använda dom på vintern!
men alldeles nyss så klickade jag hem denna jacka! vad tycks!?
idag har det väll inte hänt så mkt vi har kollat på film om samer och den filmen var inte rolig för dom dödade nästan alla samer och så var det en kille som dom skulle halshugga och då kom en lite pojke som kände han ( det var hans farbror,tror ja) och så såg han när han blev halshuggen! det värsta med den här filmen var att det var värklighetsbaserad (stavning)
men nu ska jag kolla runt lite på kläder!
puss, puss! ♥


Tävling!

2
jag är med och tävlar om en valfri grej från eliteladies var med och tävla ni med! det är suuuper fina saker/kläder dära!
Det är Goooa som har ordnat den här!
puss,puss ♥


Tävling!

2
var med och tävla ni med på Malin den kommer från lindas smycken


Jihdes lillebror söker till Idol

22
jaa nu söker Jihdes lillebror idol!
tycker ni dom är lika varandra? haha det tycker ja :P
jaa ni ser ju!
haha hoppas det går bra för han! annars tycker jag synd om Jihde för om min lille bror/syster skulle vara med på idol så skulle ja skämmas om han/hon inte kom vidare för då har hela värden (eller jag vet inte var idol sänds) sett att min Lille bror/syster inte kan sjunga utan att han/hon låter som en kråka! :P
men jag ska kolla på idol i kväll jag är det någon fler som ska göra det!?
Puss, Puss ♥


Förlåt

1
Förlåt för en dålig uppdatering! jag har inte orkat/haft lust att blogga de har bara varit jobbigt nu ett tag men nu kommer ja igång igen! :)
igår var vi lediga för att hela gymnasieskolan var ledig en dag så nu fick vi har våran lediga dag igår! åå det var jätte skönt att sova längre på morgon! men det var inte lika skönt i morse för då skulle jag kliva upp kl  5 men det gick inte så bra! frö jag vaknade 6.15 och vi skulle åka 20 över så då blev det fart!
men  jag han på bussen iaf! men Tilda var sjuk och simone missade bussen så jag fick åka sj! men de gick bra ändå!
idag började vi 10 över 8 som vanligt ja hoppas på att vi slutar 2 idag så jag kan åka skolbussen hem!
just nu har ja rast men nu ska vi samlas så hej då!
puss, puss♥


Tävling!

12
Millah har startat en tävling och man kan vinna ett jätte snyggt armband! och det kommer från Pearldesign! :) va med ni oxå för det tänker jag oxå vara! :)


Idol 2009

3
ja idag har det inte hänt så mkt bara att vi kolla på en film som jag tyckte var ganska bra!

men just nu sitter jag och kolla på Idol 2009 och jag fick reda på idag att min kusin ska vara med! men jag har inte hört henne sjunga tidigare men jag tror att hon sjunger jätte bra! :)
åå jag vill bara se henne nu men nu kan jag inte skriva mer för nu ska ja kolla!
åå just det i morgon kommer till simone tbx till skolan och det var en sak till simone som jag måsta säga det var att simone sa att ja skulle säga till lärarna att hon var sjuk och det sa jag men jag kanske bara kanske sa att hon hade fått svininfluensan! men ja sa att vi skojja!
Puss, Puss ♥


Färgan!

15
nu sitter jag och kollar på Färgan det är faktiskt bra!
men jag tänkte lägga ut dagen outfit! :)
det blev lite hippi stuk! men jag gillade det faktiskt men jag vet inte om jag passa i det!
Kofta - H&M
Tröja - gina
Leggins - Khappal

men idag har jag varit i skolan! vi har väll börjat "riktigt" med skolan nu, men det kanske dom flesta redan har gjort. men sen har det varit en helt vanlig dag vi har haft spanska, engelska och matte! å just det i dag så fick jag mitt buss kort :) jag fick ett årskort! och när jag och jag och Linn var och hämta det så gick vi in på mod å margot  ( en kiosk) där köpte jag en anka som ligger i en plast skål och så ska man häva vatten i den så blir den en svan efter några dagar så ni kommer få se sen hur den blir större och större för jag knäpper kort på hon (hon heter Ingrid enligt Linn)
men nu när jag är hemma så har jag varit ute och sprungit 6 km lika som igår!  Det är faktiskt ganska skönt att springa det känns att man har gjort något!
jag har hört att idol 2009 ska börja i morgon! åå jag längtar men det är ju bara det att när dom som tror att dom kan sjunga sjunger och tror att dom ska vinna allt så skäms jag, jag vet inte varför jag blir så men det blir bara så!
och i morgon bitti så ska jag cykla ner till bussen för jag har inte någon skjuts men det lider inte jag av! men nu kan jag inte skriva nå mer för ja ska kolla på csi NY
Puss, Puss ♥


Kalas!

24
idag ska min lillasyster ha kalas (a) haha hon har fyllt 3 nu! så vi ska dit och äta tårta (jag är hos malin nu)
och sen ska jag försöka städa mitt rum å rensa garderoben igen!
igår åkte vi med Kim till Malin (Y) Malin och jag gjorde en kladdkaka! den var jätte god men jag gjorde en gubbe på den... men iaf så gick vi ner till Matias (Pinky) och åt kakan för dom satt nere och lana hos han! så vi satt där ett tag och åt kaka och vänta på Hanna!
haha vist var gubben söt ;)  aa men det var våran kladdkaka iaf!
och sen när Hanna kom så gick vi upp till Malin och satt och kolla på tv ett tag sen blev det att vi spela Wii! Kul kul. och så klart hade vi köpt chips, ostkrokar å marabou! haha vi bara fetta i oss godsaker vi! men så ska det vara ibland ;)
senare när klockan blev 11 eller något så gick vi ner på ljusdal och kolla hur mycket folk det var som var ute! (det var rätt många) men vi kanske var där typ i en timme sen gick vi hem, och ni kan ju gissa vem som somnade först! så klar jag! ;)
Puss, Puss ♥


Did you find the treasure?

1
jaa det var ju skattjakten i går och det var hur roligt som helst! men  vi hitatde inte alla saker :( men det gör inte så mkt för vi hade iaf kul!
men igår så kom poliserna till kåken och dom gick in och kolla! men jag vet inte varför!
men de här är några saker som vi skulle hitta!
1. En krona från 1972
2. Ett ögonmått
3. En jorgdubbs kondom
4. En mask (en mask som man har i ansiktet)
5. En platåsko
6. Boomerang
7. En fluga
8. Synvinkel
9. Ett kärleks par
10. Ett ordspråk
11. En fjäder
12. En dikt om kåken
13. Dansbands LP skivor
14. En känd fala bo
15. Ett kort på en på ok el preem
och det var en hel list till som jag inte kommer ihåg! men det var ju hudik marknaden nu i helgen men jag kunna inte åka på den men nästa år så ska jag dit :) haha jag bestämmer långt före jag! Är det någon av er som har varit dit?
igår fick mormor hämta mig för att alla åkte hem och jag blev kvar! men det var egentligen meningen att jag skulle gå till kajsas lägenhet i går och vänta på mamma men hon skulle inte komma hem förrän 12, 1 på natten så då ringde ja till mormor så kom hon och hämta mig!
men nu sitter jag och kollar på Alladin, haha de är Nicita som kolla på det eller så är det Marcus!
men nu ska jag gå och äta frukost.
Puss, Puss ♥


skattjakten!

0
i kväll är det kåken som gäller och det är skatt jakten ♥ och i vårt lag är det Maja, Matilda, Simone, Tilda, Lill Erik och jag!♥
åå det kommer bli så kul! men jag skriver sen hur det gick för oss! :) Hoppas att vi vinner! (a)
men nu snart ska vi ha matte och sen lunch sen ska vi springa/gå runt kyrksjön, men i morse vaknade jag 06.15 och jag skulle kliva upp 05.30 så jag söv över 45 min och det är jätte mkt för mig för bussen går 7 och jag han inte äta nå frukost idag :/  men jag tog med mig frukt! :)
men Jag, Matilda och Simone sprang 4 km i dag (runt kyrksjön) (a) jag är faktiskt ganska "stolt" eller vad man säger! men nästa gång ska jag ha mp3 med mig så att jag inte koncentrerar mig på att jag springer utan att jag koncentrerar mig på låten! jag tror att det blir lättare då! men den här gången jag sprang på sprang jag på 25 min! men nu har jag lovat mig själv att jag ska springa runt "töva" några gånger i veckan!
men nu sitter jag bara och väntar på att Malin å Mattias ska komma! och så längtar jag till kåken! ♥
men det var synd att Linn var kvar i Stockholm! för annars kunde hon oxå vara med! men det blir ju fler gånger :)
men det var synd att inte Mikaela H skulle var med för då kunde jag och Tilda låna hennes cykel! visst Tilda!? ;)
hennes cykel är bäst! för den är ROSA (a) så jag å Tilda har döpt den till "räsern"!
men nu har jag hittat en till bra låt! och den spelar jag typ hela tiden nu!  haha då blir väll Simone glad!? för hon gillar inte
TAKE A MINUTE med K'Naan så hoppas att hon gillar den här då...
men nu ska jag gå och göra mig i årdning!


skolan

3
nu sitter jag i skolan och drygar med Simone ;) haha jätte kul! och vet ni jaghar fått min mac tbx!:)
nyss så skulle vi lära 7:orna hur man "hantera" datorn!  det gick jätte bra jag fick sanna! hon är jätte snäll och jag tror eller jag hoppas att hon fatta vad jag sa... men det är väll bara och vänta och se tills hon får sin data, för dom skulle inte få sina datorer om dom inte kunna några saker av det vi visa dom! så jag hoppas att hon vet!
och typ om 5 minuter så börjar vi lektionen men jag vet inte riktigt vad vi ska göra...haha!
jo just det i natt sov jag hos mormor :) och ja skulle kolla law & order men jag vet inte hur det blev med det för jag somnade!
och Tilda visade mig en låt som hon älskade och jag tror att de smittades! den är jätte bra!
men nu ska jag gå och göra någonting med en kart bok! haha
Puss, Puss