Snart bär det av!

6
jaa snart bär det av till stholm, längtar så jag döör! men jag måste ju packa åå :P haha men jag gör det efter jag har skrivit klart.
igår när jag och tilda skulle åka hem så hade vi det skiit kul! det roligaste dagen på länge.
idag så hade vi nationella provet även fast vi går bara i 8:an men det var ett prov som vi skulle få bara pröva på hur det skulle vara, men jag tycket det gick ga nska bra jag!
men just det jag har ju träffat tomten ;) haha det var en julmarknad på krogen som vi åkte ner till och så kom "tomten" så jag fick en godiskalenderjag har varit snäll jag (A) så nu har jag två för pappa köpte en till mig å med bilarna på! haha!
men just nu s gör jag inte så mkt kolla på Glee gör jag det är faktiskt först gången jag kollar på det, men simone sa att den var bra så jag kan väll kolla på ett avsnitt iaf!
1. vitamin everyday  den är så goood!
2. roliga bussresor med Tilda! <3
det blev inga dissar men det kanske kommer någon gång!
Puss,Puss! ♥


24 November - 24 December

8
jaa nu är det bara en månad kvar till, jag längtar tills dess ;) för typ jag lööööv julen! men dagen har varit bra förutom att  vi måste springa till bussen för vi trodde inte vi skulle få sluta men vi fråga och vi fick iaf (Y) och det var bra för jag hade inte orkat vänta till 3 iaf!
på fredag är jag ledig för då åker vi till stholm (Y) pepp! och sen nästa helg så ska ja nog åka till fjällen och åka skidor/bräda å skooooooter åå jag vill ha snööön! men jag ska försöka packa en säck med snö som jag kan ta med mig hem så vi får se lite snö ;)
vad tycker ni om min nya header då? jag gillar inte den! den ser förjävlig ut  men jag håller på att göraen ny nu så den kommer väll dyka upp någon gång, så det är bara att hålla utkik ;)
Men vi hörs Puss, Puss♥


Torsdag

2
ja idag är det redan torsdag gud vad veckan har gått fort, och i möra kommer de bli den bästa dagen ever för vi ska sova på skolan, vi ska lana ( vi får se hur det går för jag har ALDRIG lanat) och kolla på film och äta massa godis ;) mumma. och ja längtar som fan!
men nu har linn varit sjuk hela veckan och jag hade längta tills jag skulle få träffa henne på fredag (asså i möra) men då skulle hon åka till Stockholm och kolla på new moon premiären, gud vad jag är avis på dig Linn! så jag fick inte träffa henne i möra heller...
men nu ska jag gå puss,puss ♥


Turken...

1
haha vi ringde nyss 195540 (vi tog de numret från en videoklipp ni får höra den om ni bläddrar ner) det var skit kul att prata med


Han: jaa ni som ringer är så bortskämda!
Jag: jasså du tycker det!?
Han: men nu vill jag ha en förklaring varför ni ringer hit ni vill ju inte ha nudla, så vill jag veta!?
Jag: jaa men det var en kompis som ringde och hon våga inte prata så jag prata!
Han: ja men ge telefonen till hon då eller så stoppar du den i röven på na!!
Jag: haha aa vi gör så.
Han: jaa den där kompisen till dig hon har inte haft en bra uppväxt för om hon hade det så skulle hon inte ringa!
Jag: jaha varför tror du att hon inte har haft en bra uppväxt då?
Han: jaa för hennes mamma är en hora som knullar alla och att hennes pappa var en jävla bög jävel.
Jag: Jaha du säger det!?

sen la han på, gud vad rolig han var och prata med! haha prova och ring numret så får ni se men om ni ringer från en mobil telefon så får ni slå 08 först ;) det är värt att slösa lite pengar på den jäveln!!


idag har jag utvecklings samtal... hoppas de går bra! men det ska vi ha kl 17.00 så jag och simone ska satnna kvar efter skolan slutat så ska vi gå på kina eller nå, eller pizza som hon vill att vi ska gå på men det vill inte jag :P men vi får se vart vi hamnar! Puss,Puss


Färla skola? eller inte?

7

ja nu är det ju så här att jag bytte skola när jag skulle börja 7:an och då började jag i tallbacken men som det känns nu så vill ja tbx till fäla för jag saknar det så mkt... seriöst jag drömde i natt att jag fortfarnade gick på fala och att jag inte skulle byta skola! men om jag gör det så kanske ja inte jag har nå kompisar där men om jag ska byta tbx skola så vill jag gå i B för det var min förra klass och dom var BÄST! ♥men jag ska nog fundera lite till innan jag byte om jag nu ska byta!

men iaf så är det fredag snart och det gillar vi! fy fan vad jag har varit tröt tden här veckan för jag har missat bussen nu 2 gånger och så har jag vaknat försent men i möra så slutar vi kl halv 1 så då blird et bra för då går vi inte så länge i skolan men i möra är det engelska och spanska prov och engelsakn kan jag men spanskan fattar jag nada av... så i möra kommer inte jag kunna spanskan iaf! men vi hörs i möra.

Puss, Puss ♥


min förra klass! :) <3Gratis mode

1
tryck på den här länken och bli medlem du kan samla poäng och sen kan du få de som ett present kort på någon affär!
http://www.gratismode.se/?c=74340


Skolan...

2
Ja nu sitter ja in skolan när jag hade kunna åkte hem kl 2 idag men det var några som satt vid datan när vi hade lektion och spela spel så Conny blev sur (Men det var inte så konstigt) så nu får vi inte vårat snabba internet längre och att jag fick vara kvar på skolan för att jag missade bussen med 5 min, och idag när jag kom på fäla så skulle jag beställa klipp tid men så blev det inte! :/
men jag har funderat på att åka på språkresa! men jag vet inte var jag vill åka, kanske till Malta eller nå. Är det några av er som har varit på språkresa?  jag vill typ åka till sommaren eller så vill jag åka nästa sommar! men jag måste ju veta först vart jag vill åka innan jag åker ;) annars så blir det inte så bra!
men vi kanske hörs senare för nu måste jag packa i hop för min buss går snart!
Puss,Puss ♥


Pärlan

1
ja nu var det ett tag sen jag skrev men jag har inte orkat! jag har varit för trött!
men igår (Fredag) så var jag och simone på pärlan det är matsalen till gymnasiet det heter pärlan. och där var de 2 och 3:or som serverade mat, till dom som hade bokat bort och så var det 2:orna i musik som spelade och det va skit kul! och dom var jätte bra!!
men jag och simone satt och kolla på när dom spela vi ett bord och så kom Sara och sen så kom Adam och satte sig där men han satt inte där så länge för han skulle gå och bryta arm (Y) (gud vad stark han var) men han kom tbx efter det och så sara att Adam och Simone skulle bryta arm och dom gjorde ju de så klart, haha men han sa att simone var jätte stark (det är hon INTE kan jag lova) och att han fick ta i men jag såg ju hur han tog ner den andra kille hur lätt som helst, haha så den gick jag int epå Adam! ;) och sen kom Stoffe och han skulle oxå bryta arm med simone men han sa oxå att hon var stark men båda kunde bryta ner simone! :P men dom gjorde inte det! typ på slutet så spela dom Magnus uggla- kung för en dag och fy fan vad alla hoppa och sjöng med och det var jätt ekul att kolla på! fast jag villa vara med och hoppa men det villa inte simone :/ men vi ska åka och kolla på nästa gång dom ska spela!
Kvällen blev lyckad! ♥
men just nu så sitter jag med simone och har sköj! simones mamma skulle kke på stadt i kväll med hennes kompisar så det blir väll att hon kke ska sova här eller så kommer hennes mamma och hämtar henne inatt (Y) men det grinar ju inte jag för precis!
Puss, Puss ♥