Kolla bloggarna :)

0
Http://Gmz.blogg.se <3
Http://Tajjz.blogg.se <3
http://emmawendin.blogg.se   <3
Http://Linnnb.blogspot.com   <3
Http://Sweetcherry88.blogspot.com <3

kolla dom här bloggarna dom är värd att läsa :) <33
lägger ut ett inlägg senare när hela dagen har gått :) <33


Xoxo MIKA <3


Förlåt!

0
jaa dagen har varit kanska tung! jag har en stor klump i magen för att den personen jag gillar gillar inte mig och set fick jag reda på igår! när jag hade kommit hem!
och om jag bara kunde få en chans till! Men det verkar inte som det :/ men jag kommer inte ge upp för så mkt gillar jag diig <3o
älskar diig <3
och du svarar inte på mina sms längre :(

aa men förutom det så har jag haft kul! jag har badat och så har hundarna badat :) haha men det blir inte så långt inlänn nu men det kommer ett nytt i möta som förhoppningsvis ä längre :P


          



Xoxo MIKA<3


Ohh hot!

0
åå nu var det länge sen jag skrev!

ni kan kolla va jag gjorde i stugan with the girls :) på tisdag och torsdag på Http://gmz.blogg.se & Http://Tajjz.blogg.se <3

men nu har kusin varit här (A) <3 

Torsdag:
jag åkte hem från lars :)
till kajsa sen kom farfar och hämta mig :)
sen typ vi kvart i 1 så åkte vi till krogen i gen och hämtade sofie <3
åkte till finnsjön och badade
åkte hem och åt mat och chilla ett tag och sen åkte vi till breasen och badade men där var det bara jag som badade :( för sofie tyckte set var för kalt :P
åkte hem och så var vi ute och sen så gick vi in och kolla på tv :)
typ vid 12 somnade jag och sofie var uppe längre :) <3


Fredag:
vaknade vid 10 och klev upp åt frukost :)
sen SOOOOOOOLADE vi :) <3
det var 41 gradera i solen :O så det var skiiit varmt och det är det fortfarande!
men idag har jag inte badat men det ska jag! :)
men nu har sofie åkte hem och farmor och farfar har åkt och spela bingo :P
så jag är hemma sj :( och försöker få tag i mamma
men som vanlig så svarar hon inte :@
 men nu orkar inte jag skriva nå mer så puss på er <3

























Xoxo MIKA  <3                       


Midosmmar :)

1
ååå min midsommar har varit helt fantastisk!! vi åkte ju till hölik och så sov vi där 4 fyra natter och vi har haft tur med vädret oxå för det har bara regnat på natten när alla sov :P haha det var iaf bra och så var det soligt på dagen!


Torsdag:
vi åkte till hölik på torsadag och de var jätte kul men som vanligt så var ju den där tjejen som följer efetr mig hela tiden där och ville vara men mig men det ville inte jag så jag höll mig undan hela tiden :P och hon blev bara surare och surare :P men det sket mika blanka fan i! :)  och  jag har badat 1 gång för de var så jävl* kalt i vattnet! men jag var dit lite tidigare på dagen oxå och knäpte kort som ni får se snart :) och senare mot kvällen så drak alla (ALLA) ! och sen gick alla och lade sig :P

Fredag:
ja då var det midsommar :) och det var skiit kul vi åt sill och potatis och massa annat kolijoks till, skiit gått var det iaf!
och senare på kvälle så drack ju alla (ALLA) igen :) och det var skiit kul men jag skulle gå på toa jag och så hörde jag att det var ett jävla liv i bastun och inne hos killarna! men sen fick jag reda på att det hade varit slaksmål och det var någon som hade slagit av någon näsbenet :S läskigt :P
så ambulansen kom och tog med sig 2 st och ena bröt armen och andra näsan :S
och polisen kom sneare för att kolla så allt var bra! 
typ vid 00.00 så kom kiki (min faste) och kusinerna och 2 till :) men kiki var full hon för jag skulle öppna hennes öl och sen när jag hade uppnat den så var hon borta hon glömde den och bara gick :P
men jag och kusinerna och tobbe (en utav killarna) skulle gå till stranden och kolla men han måste ju pissa så vi gick och efter ett tag så ser jag och sofie han då kommer  han mellan buskarn och så säger han:
- men va fan det är ju 100 mil till standen!
och vi vara nästan framme men så klart satt det ju några gubbar på stranden så dom satnna och prata med men då gikc jag och sofie :P dom åkte hem vid 01.00 och sen så var alla uppe till 2 el 3 på natte :) mysigt värre!


Lördag:
men så klart var ju johannes med och hur länge går det inte för han då innan han har hittat en snygg tjej ? öhh 2 sekunder typ :P ja men då måsta han ju stayla ( stavning) och så jag stog ju där och räkna hur många armhävningar han kunde göra xD haha och sen tog han bollen och gjorde nå jävla skit :P och sen tog han studs mattan :P och så hölla han på med hur länge som hels och så sa han till mig:
- men mika kan inet du gå fram till hon och säga att jag tycker att hon är skit snygg!
och det gjorde jag så klart men sen gick jag!
men sen så skulle han ha telefonnummret av henne så jag gick och fråga det oxå för han våga inte xD lol.

Emil skulle gå på toa men när han spola så ran det bara vatten ur toan och så ran det fulla golvet och det rann hela tiden :P och ingen kunna gå på toa på hela den kvällen :P och inte på morgonen heller!
men på natten så kom det poliser i gen men nu sa dom att det skulle komma någon "liga" och bryta sig in i affären så dom skulle ha ut polis förstärkning! för att vakta där! 
men den natten gick jag och lade mig kl 2 men jag var inte trött :P

Söndag:
jaa då backade vi i hop och så åkte vi hem och nu sitter jag bara här och väntar på at jag ska gå till grannen ;)


här kommer några av bilderna :)











Xoxo MIKA



180609;

3
Åå  jag kan inte bestämma mig för vilken header jag ska ha och därför jag har bestämt mig för att ni ska få välja vilken header jag ska ha så jag lägger ut bilderna nu på dom ni kan välja mellan!  jag kommer byta sen efter den här helge!




1. första header!




2. andra headern!



3. tedeje headern



4. fjärde headern



nu är det eran tur att välja vilken jag ska ha!


Xoxo MIKA


Hölik here i come!

4
YESS!
Jag packar väskan, och så drar jag (:
men nu har jag ätit mat och det var skiit gott men jag vet inte var det hette men det var natchos som Linda hade gjort! :) mumma!
och nu ska jag snart åka hem och packa :) och sen ska jag kolla på film men sen ka jag sova och bara vänta tills Torsdagen kommer och när vi ska åka (:
det är 5 husvagnar som ska dit! Strömberg, Johansen, Larsson & olsson :) jag tog efternamnen för det blev för många att skriva :P
och bara så att ni vet så kommer inte jag uppdatera mig nu på kanske 4 dagar! men jag lovar så fort jag har kommit hem så ska jag ladda in bilder så att ni få se! :) 
 och för ett tag sen så målade jag Lars bro i rött men jag sket i en vägg för jag orkade inte måla någotmer :P haha men jag har sagt att jag ska göar det en annan dag :P men det får vi se om han inet har gjort det redan då :P

men innan jag går
vad ska ni göra på midsommar då? :)

kommer sakna er där hemma! puss på er alla <33


Xoxo MIKA


Believe or not?

0
vad ska jag tro det låte som du är skiit sur på mig!
och din granne har sett dig hångla med någon tjej och det var inte jag för jag gjorde inte det så någon gåg för då var klockan halv 2 på natten och då sov hon!
och jag vet vad du tycker om en tjej och du får väll tycka om henne men jag skulle villa veta sanningen!
Asså du får tycka vad du vill om mig och någon annan men jag skulle villa veta vad du tycker!
men du ska veta att jag gillar dig jätte mkt!
snälla berätta SANNINGEN för mig!

ÄLksar diig <3



äh skit i det jag få hoppas på att han kommer berätta sanningen för mig!
men nu har jag fått reda på 2 saker! och det är roliga saker!
första är att jag kanske ska åka till hölik för det värkar som det ska bli bättre väder :) så jag ska snart ringa till pappa och höra om jag ska packa eller inte :P för det kanske är bra och vetaför jag kan inte gå i dom här kläderna för jag ser ut som en bonde i dom xD
och den andra är att simone ska spela fotboll idag, Match :) lycka till gummz! <3 men det är ju såklart att ni vinner för om ni inte gör det så får ni ringa mig så kommer jag och så springer jag ut på plan och så tar jag bollen och så kastra jag bollen i mål, och då vinner ni :) haha skoja men ni fixar de!
men nu ska jag gå och ta någonting att äta men jag kommer skriva mer sen så får ni reda på om jag packar min väska eller inte och så klart vad jag har gjort under dagen :)
Puss & kram

Xoxo MIKA


En dag i skogen!

0
ja denna dag har ja tillbrignat i skogen med min kära morbror och en kille från Mellanskog vi gick i genom mammas och Lars skog och det är på 600 hektar och vi gick 3-4 km i skogen och det var skiit kul! :) jag  vet att det kan låta konstig att en tjej gillar att gå i skogen och sån där, men så är det med mig iaf! :P
och sen efter vi hade gått igenom det så åkte vi in och kolla mer på deras mark och då såg vi att bäcken hade svämmat över så då fick vi åka och kolla vi "dammen" eller vad man ska säga och när vi kom fram där så hade vägen gått sönder för att det var så mkt vatten så vi fick ju  gör en ränna så att vattenet skulle rinna fortare bort! men vi gjorde inet så mkt för vi kunna ju inte gör så mkt!
men sen så åkte vi till stugan och kolla hur den var, och där var det fint som vanligt! iaf vad jag tycker :)
och så åkte vi till edsbyns "skidbacke" och efter de så åkte vi till ingrid och gustav ( Lars farmor och frafar)
och efter vi hade suttit där i 2 timmar minst så åkte vi hem! tack och lov för det :P
och nu så sitter jag bara hemma och Lars & Linda och ska snart äta paj och sen kanske efter det så ska jag och simone åka och bada, synd att inte Tilda följer! men det måste vi göra någon dag!

men hur ska eran midsommar se ut då? vad ska ni göra?

vi skulle egentligen åka till Hölik men det ska inte bli något finst väder så då åker vi inte dit så ist så ska vi vara med Mats & Monika (kompisar till pappa) så ska vi fira midsommar där och då ska vi hissa en flagg stång och så ska vi dra dit våran husvagn och så ska vi sova i den :) Även fast det är bara typ 1,5 km mellan oss :P men det är mysigt att sova i den :)
men nu ska ni få se lite bilder på vägen som har gått sönder:














Xoxo Mika



Ny header :)

2
ja nu har jag gjort en ny header igen :) den blev inte så bra men jag ska göra en ny snart bara att jag kommer på hur den ska se ut :P
men just nu sitter jag och kolla på Queen Sized:

och den är jätte bra tycker jag!
Är det någon som har sett den? eller vill se den?
om ni har sett den komentera gärna, jag vill veta vad ni tycke :)

Älskar diig! <3

Xoxo Mika


Cruising 09

1
What a night!             Igår (Lördag)
den här kvällen var helt underbar :)  först så Gick Jag,Malin, Matias, Matias och en till ( vet inet vad han heter) gick på salladsbaren och åt  pizza men som vanligt tog jag en räksallad! men sen så gick vi upp i någons ägenhet och så festa alla där! men sen så gick jag och malin ut och kolla på bilarna och bara gick runt :P men sen så skulle malin ha ostkrokar och cola  x) hon köpte 2 ostkroks påsar och 2 cola flakskor :P haha och jag fick bäre en utav påsarna :P då skämdes Mika ska ni veta! men jag överlevde :P  men sen så gick vi tillbaka till lägenheten men då hade det kommit fler, och då gick jag och malin igen :P men då när vi gick så mötte vi Frida och Henke! då fick vi gå tillbaka till statoil för Henke skulle pissa x)  sen så gick vi tillbaka i gen och kolla på bilarna och då så såg jag Ange och hennes kille dom köre en raggarbil :) och jag villa åka! men jag fick inte för malin x)  men efter vi hade gått ett tag så träffa vi victor, och det var ju inte precis igår! men vi stannade inte och prata men jag sa hej iaf!   men vi stanna vid gärnvägs och så var det 3 gamlingar som hade en hund och framför den hunden låg det 20 kr och Frida sa till mig
- mika gå och ta den där 20:an du!
och ni kan ju gissa om jag gjorde det, haha såklart :P men när jag hade tagit dom så gick gamlingaran :P haha dom villa nog oxå ha den där 20:an men dom vågade inte ta den!  men när jag och malin gick hem ( vid halv 1) så kom det 3 tjejor bakom oss och så börjar dom prata och rätt som det var så sa en tjej
- ja, jag sa en sak till (något namn) och det var att jag skite varenda dag och det är inte ett lite lass heller som jag skiter!

haha då höll Jag och malin på att skratta ihjäl oss!
men den här kvällen var skiit kul! Tack för att jag fick följa med dig Malin! :) <33




Söndag (idag)

jag åkte hem från malin typ vid 10 eller nåt och nu sitter jag bara hemma och väntar på att ingrid och gustav ska komma och lars,linda och emelina :) Ingrid och Gustavär mammas farmor ocg farfar och dom bor i edsbyn så vi träffar inte dom så ofta :( men nu kommer dom snart:)
Men vet ni va? nee det gör ni inte :P
på onsdag eller Torsdag så åker Mika till Hölik :) och är där över midsommar :)
jag tror att det är 5 el 6 vagnar som ska dit :) som är med oss! jag tror att vi har varit där i 3 el 4 år för att fira midsommar :) och det är skit kul att vara där!
Är det någon som har varit där?
eller är det någon som ska dit? :)
men fy fan vilket jäv*a  väder det regnar hela tiden -.-' hoppas det blir bätter väder!

Xoxo Mika
Älskar Diig! <3


SOMMARLOV!!

0
Äntligen vi har fått sommarlov :)
vi sköng en egen låt ( rapp låt) som vi i 7:an har gjort och den blev ganska bra men när vi skulle sjunga för alla så blev det inte så bra för det hördes inte men det va kul :P

men  det var ju inet den bästa starten på sommarlovet precis för det regnar och är jätte grått ute :( HOPPAS,HOPPAS att det blir bättre väder!
men nu ska ni få se lite bilder från examen! ha så kul :)


Linn, Jag & Cornelia :)


Matilda,Tilda, Jag, Maja, Jonna & Simone :) <33



Xoxo  Mika <3


The night i never forget!

7

Jaaa i går (Fredag)så händet det mycke när jag och simone och TIlda bara skulle cukla till fäla för att köpa glass!

föst när vi cykla på hyttebovägen ( en liten bu väg) så kommer det 2 poliser och så åker dom efter mig och jag cyklar som bara fan men efetr ett tag så måste jag stanna och då stannar poliserna oxå :P och så prstar dom med mig och säger
- Hej hur gammal är du då?
- 14
-jaa då vet du vad som fattas! Sa tjejen
men sen kommer den andra polisen och så säger han
- skrapsår kan man fixa men om man slår huvudet och får allvarliga skador så kan man inte fixa det!
jag bara stog där och sa aa.jaa ,aa jag vet det, så sa jag helatiden :P men innan dom åkte så sa dom
-  Tänk på det nästa gång! HAHA nu kommer kompisarna ha kul åt dig i allafall :P

Så nu har jkag pratat med poliserna oxå :PDom här poliserna var SKIIIT SNÄLLA på mig!! men jag fick cykla Igår utan hjälm men nästa gång måste jag ha hjälm! men då måste jag köpa en snygg!!!
men ja när vi kom till fäla så kunde jag inte betala med kort där vi skulle köpa glass och han skulle stänga om 10 min så vi fick cykla utahelvete men vi han och jag köpte en glass med vaniljsmak och nogat som topping men sen såg jag simones hon hade samma som mig fast hon hade krossade nötter på sin och det villa jag oxå ha så då stälde jag mig där och så hävde han på men jag slapp betala och då sa Tilda
- meeeen jag vill oxå ha nötter påå min!
- men jag som fick betala 25 kr och du fick bara betala 20 kr!, sa simone :P

men vi cyklade iaf till kullen på skolan och så satt vi där och åt men efter vi hade ätit upp den då cykla vi till solgården(ålderdomshem) för att Simones mamma jobbar där och då fick vi träffa en jätte rolig tant hon upprepa allt hon hade sakt för en minut sen hon hette Nancy :) det var skiit kul att åka dit och kolla på henne medans simones mamma pratade med henne :P
men när vi åkte hem och var på skolan i gen så skulle simone åka mellan två järnpinnar och så efter ett tag så hör jag ping,ping,ping då hade hon studsat och så hade och kört rätt in i stolpen och så kom Martin och jeppe och dom skratta åt simone men värst var för att alla var ute p¨å kåken och spela brännboll och kubb och när simone köre rätt in i den där stolpen så kollade alla på kåken :P

Och när vi var nästan hemma så kommer simone långt efter så jag och Tilda stannar och så säger simone när hon kommer fram
- jag har en fluga i ögat!
och då skrattar jag och tilda och Simone försöker få ut flugan och vi skrattar men så efetr en stund så kör tilda in fingret i öga på simone och försöker få ut flugan xD men det funka inte så bra men så säger Tilda
- Simone har en fluga utan vingar i sitt öga!!
och då kunna inte jag hålla mig för skratt iallafall :P då skratta jag länge och tilda oxå :P

men sen kom vi ända hem!  men ni märker ju att det har hänt ganska mkt i går :P det var MYCKET skratt och tde är bra :)
Tack för den underbara kvällen men er TJEJER!!!! Puss påer <33333 

 det fick bli en bild på nicita :)

XOXO / Mika



Åh shit!

0

Nu har vi lämnat in våra datorer :/ men jag överlever men jag har laddat över bilder och musik så det är lungt :D
nu var det så där länge sen jag blogga i gen :/ sorry!! jag lovar att jag ska bli bätter! PROMIIIIS!

men GUD vad jag gillar en kille men han vet inte om han gillar mig :*( men men det är väll bara att vänta :(.
men dagen har varit kul eller den har varit skiit kul :D Walle och Fredrik gjorde min dag lycklig ;D TACK!
Vi slutade 3 idag men det var okey ändå! men nu ska jag snart åka till gymnasiet för att kolla på Sara (min halv syrra, haha nee det är det inte men jag äsger det :P) för hon ska uppträda :D Jag ska åka med simone ner och hem :D men på lärdag sak jag och simone kanske vara hemma hos pappa sj  eller så blir det bara jag som blir hemma sj, vi får se :)

Men nu läste jag på simones blogg(Http://Gmz.blogg.se)  att hon kanske skulle sitta i KASSAN :O whaaaat? men vi får väll se om simone sitter i kassan så kommer jag sitta med henne :D undra vem som kommer? men de kommer nog inte vara så pinsamt :P  okey det kommer det var vist även fast jag inte känner dom men vissa känner jag! och då kommer det bli pinsamt men jag kommer ju inte dö prisis för om jag klarade mig i genom temaavslutningen så kommer jag no klara av det här :P


Åå just det jag har inte berättat att vi hade temaavslutnin i går och då på temaavslutningen så var det inet meningen att jag skulle prata men det fick jag gör ändå :O typ för  10000000 föräldrar och ungar :$ ( det var inte så mkt folk det var typ 30 st kanske men det kände som 10000000) jag överlevde den kvällen så då lär jag ju överleva i dag!!
HAHA kör en gammal bild! (sitter vid farmors data :P)


Men puss på er <33



OBS: jag vill kolla på film med dig! <3